ana9940 (داره مانشتی ها رو بالا می بره) پاسخ درست: ۶ سوال تاریخ ثبت نام: ۲۸ خرداد ۱۳۹۰ تاریخ تولد: ۱۶ April 1369 (34 ساله) زمان محلی: ۱۷ November 2024 , 03:12 PM وضعیت: آفلاین |
|
|
نظرهای کاربران
|
|
مهرگان (۰۹ شهریور ۱۳۹۵ در ۰۲:۴۲ ب.ظ) |
|
سلام من امسال ارشد نرم قبول شدم. اونجور که تو سایت دانشگاه اصفهان دیدم، دو گرایش توسعه نرم افزار و مدیریت داده ها هست تو اصفهان. من خودم به مدیریت داده ها علاقه دارم. میخواستم بدونم بین اساتید که توی این حوزه هستن کدومشون دلسوزتر و پی گیرتر هست برای استاد راهنما. و اینکه راسته در اومدن از دانشگاه اصفهان سخته؟ خیلی زیاد سخت گیرن؟ |
|
جعفری نىوشن (۱۴ آذر ۱۳۹۳ در ۰۲:۴۷ ب.ظ) |
|
سلام ممنون می شم اگه بفرستید متشکر f_jafari_70@yahoo.com |
|
جعفری نىوشن (۱۲ آذر ۱۳۹۳ در ۰۸:۵۳ ب.ظ) |
|
سلام خوبید؟ببخشید من مزاحم شدم من برای پارسر اسکنری که برای پروژه درس کامپایلرم نوشتم مشکل پیدا کردم شما می تونید توی نوشتنش کمکم کنید نمی دونم باید چه کارکنم ممنون میشم | |
shahin_cr7 (31 مرداد ۱۳۹۳ در ۰۳:۴۶ ب.ظ) |
|
ana9940, جدی، خوب انگلیسیش همون شهینه | |
|
|
مانشتی عزیز سلام در صورت احتیاج به مشاوره معرفی منابع و سوال تخصصی در مورد کنکو ر ارشد میتونید مستقیم مطرح کنید خوشحال میشم بتونم کمک کنم. ۰۹۱۲۸۴۵۴۰۹۶ yaser.barjesteh@gmail.com |
|
Morris (09 خرداد ۱۳۹۳ در ۱۰:۵۹ ب.ظ) |
|
بسیار ممنونم بابت اعتبار D: ! | |
diligent (17 فروردین ۱۳۹۱ در ۰۱:۴۶ ب.ظ) |
|
نه من از چیزی که خوشم بیاد به خود طرف میگم که خوشم اومده. ولی خوب به این شدتی هم که شما گفتید دیگه نیست . | |
diligent (14 فروردین ۱۳۹۱ در ۰۴:۳۱ ب.ظ) |
|
امضای زیبایی دارید. | |
hhh1322 (21 شهریور ۱۳۹۰ در ۰۹:۲۴ ب.ظ) |
|
با سلام شما اساتید کامپیوتر صنعتی اصفهان رو می شناسین؟ اگه اطلاعاتی راجع اساتید و شیوه کاریشون دارین ممنون می شم که در اختیار من بزارین با تشکر |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |