سلام.
من از کاربرای قدیمی مانشتم، یه زمانی خیلی فعال بودم.
امروز ۳۰ اردیبهشته و اخرین باری که پست گذاشتم ۳۰ اردیبهشت دو سال پیش بود، اون موقع خیلی اوضاعم با الان فرق داشت، تازه رتبه ی ارشدم اومده بود، بعد از یه سال پشت کنکور بودن، داغون بودم، نابود نابود. یه پستی هم گذاشته بودم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
.
میدونم این روزا همه درگیر رتبه ها و حساب کردن ظرفیتا و این جور مساءلن ولی خواستم یه پرانتزی این وسط باز کنم شاید به درد کسی خورد.
الان ایتالیام، دانشگاه پلی تکنیک تورین ارشد میخونم. سال اخری که کارشناسی میخوندم با دوستام تصمیم گرفتیم بخونیم و ارشد بدیم، خلاصه شروع کردیم، ازمونای پارسه رو هم اسم نوشتیم و میخوندیم، من که خیلی میخوندم، بدجوری باور کرده بودم که راه دیگه یی ندارم جز ارشد خوندن، مسخ شده بودم. تهران و شریف میخواستم رتبه ها اومد دیدم نمیشه، یه سال دیگه خوندم، بازم نشد.
اولین روزایه بعد از اومدن رتبه های سال دوم خوب یادمه، دقیقا دو سال پیش همین روزا بود، چنان احساس درماندگی میکردم که فقط خودم میتونستم بفهمم چمه دقیقا...
فاز افسردگی که گذشت فهمیدم باید کاری بکنم، شروع کردم به سرچ کردن در مورد ادامه تحصیل خارج از ایران، این همیشه پلن بی بود برام(یعنی واسه ارشد) و حس میکردم واقعا وقت اجرا کردن پلن بیه...
خلاصه بعد از یه مدت تحقیق به این نتیجه رسیدم که بیام ایتالیا، تورین (ممکنه اینجا فکر کنید بچه مایه دار بودم، که کاملا اشتباهه).
اینجا هم بورس گرفتم، هم خوابگاه. سطح علمی دانشگاه فوق العاده ست، امکانات خیلی زیاده و با کیفیت، فرصت هم خیلی زیاده، (همین ترم قبل یکی از اساتید گفت به بیست نفر احتیاج داره واسه یه دوره ی کاری تو شرکت EA sports شعبه ی مادرید، کیه که دلش نخواد!؟)
خیلی وقت پیش بود که فهمیدم بیهوده مسخ ارشد شده بودم.
هیچوقت دو سال واسه ارشد خوندنمو فراموش نمیکنم، ولی خیلی کارا هست که ادم میتونه با زندگیش بکنه.
ازین ناراحتم که چقدر استعداد قراره یه سال دیگه پشت کنکور هدر بره و فرسوده بشه.
این راهی بود که من اومدم تا اینجا، خیلی چیزا رو تجربه کردم، ولی مطمءنم که حداقل دو سال از عمرم بیهوده رفته.
فقط میخوام به اونایی که انتظار رتبه ی خیلی بهتری رو داشتن ولی متاسفانه رتبشون خوب نشده بگم که بعد از اینکه فاز افسردگی تون رو پشت سر گذاشتین، خوب فکر کنین، کنکور همه چیز نیست.
موفق باشید و پیروز.