software94 (داره مانشتی ها رو بالا می بره) میزان هدیه: ۵۰۰۰ تومان پاسخ درست: ۳ سوال تاریخ ثبت نام: ۰۱ تیر ۱۳۹۳ تاریخ تولد: مخفی زمان محلی: ۱۷ November 2024 , 02:58 PM وضعیت: آفلاین |
|
|
نظرهای کاربران
|
|
Menrva (11 تیر ۱۳۹۶ در ۱۰:۱۵ ق.ظ) |
|
software94, سلاااام مرسیییی خوبممم قبونتتتت فدای قلب مهربونت بشم من خیلی خوشحال شم پیامت دیدم |
|
Menrva (15 خرداد ۱۳۹۶ در ۰۶:۲۲ ب.ظ) |
|
سلاااااام دختر گل خوبیییییییییییی یهوییی دلم هوات رو کرد گفتم حالت بپرسم ایشاا هرجا که هستی همیشه شادو لبت خندون باشه:-* |
|
Menrva (28 دى ۱۳۹۵ در ۰۸:۰۴ ب.ظ) |
|
software94, وااااااای سلاااااااااام سافتورجووونمممممم دلممممم براااات خیلییی تنگ شدههه بود وایییی چ خوووووووب که دوباره دیدمت و چقدر ذوق کردم پیامت دیدممممم خیلی خوشحاال شدممممم نبابا عشق و عاشقی کوجا از ما گذشته :-))))))) |
|
NP-Cσмρℓєтє (۱۰ آذر ۱۳۹۵ در ۰۷:۰۱ ق.ظ) |
|
software94, به به سافتور جان, از این ورااا؛ (نه که خودم همیشه اینجام ) خوشحال شدم دیدمت، هرجا هستی خوش باشی و موفق! اون آقا شدنه حکایت داره گویا ولی من خودمم آخرش نفهمیدم چرا؟؟؟ و چرااا واقعا؟ً! یه روزی از روزا اون زمانا که همیشه میومدم سایت دیدم عه پشت کنکوری شدم و آقا؛ منو پاس به پاس کردن پیش همه مدیرا تا اینکه فرستادن پیش حاکم بزرگ اونم گفت گاهی اینجوری میشه! :| منم به خودش که نه به خودم گفتم هرکی برداشته خودش باید بیاره بذاره سر جاش این شد که این موند من رفدم! |
|
NP-Cσмρℓєтє (۰۳ تیر ۱۳۹۵ در ۰۴:۳۵ ق.ظ) |
|
و سافتوری که دیگه اینورا نمیاد..... | |
so@ (09 اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۳:۰۳ ب.ظ) |
|
سلام سافتور مهربونم مرسی ان شاءالله قسمت خودتون شاهزاده ای سوار بر اسب سفید |
|
Menrva (30 فروردین ۱۳۹۵ در ۰۷:۳۵ ب.ظ) |
|
software94, سلااام سافتورچوووووون چط.ری دختر؟؟؟؟خوبییییی؟ کجایی؟؟؟؟ مرسیی عزیزم سال نو توهم مبارکککک انشاا سال خوبی داشته باشیییییییییی:-* بازم بیاااااا خیلیی خوشجال شدمممممممممممم:-* |
|
Parisa-SH (01 فروردین ۱۳۹۵ در ۰۱:۵۹ ق.ظ) |
|
خیلی ها به شما می گویند: سال خوبی داشته باشید ولی من به شما می گویم : " سال خوبی را برای خودتان خلق کنید " به فکر آمدن روزهای خوب نباشید! آنها نخواهند آمد … به فکر ساختن باشید… روزهای خوب را باید ساخت آرزو می کنم بهترین معمار سال جدید باشید... با هم پیش بسوی بهار زندگی عیدتون پیشاپیش مبارک |
|
Parisa-SH (15 آذر ۱۳۹۴ در ۰۲:۳۳ ق.ظ) |
|
خیلی ممنون دوست عزیزم ایشاللا تو هم همیشه پر انرژی و خندون باشی .. بقیه رو هم شاد کنی) | |
ehsansjs (30 شهریور ۱۳۹۴ در ۱۰:۲۸ ب.ظ) |
|
نگران نباشید من خودمم نرفتم و این هفته کلا نخواهم رفت(با اینکه بومی ام) پسره میگفت ۸-۱۰ تشکیل شد سیستم عامل!!؟ و گفت که کتاب پیترسونو معرفی کرد و سرفصلارو گفت وسلام(ولی اینگاری معماری کامپیوتر بوده طرف باز نفهمیده خلاصه اینکه نگران نباشین اولا که ما ارشدیم ثانیا هنوزم بعضیا تازه دارن میآن واسه ثبت نام(مثل خودم) |
|
so@ (10 شهریور ۱۳۹۴ در ۰۸:۳۷ ب.ظ) |
|
عزیزم ایشالا چرخ زندگیت بچرخه ) | |
so@ (10 شهریور ۱۳۹۴ در ۰۷:۲۰ ق.ظ) |
|
سلام سافتور جونم سپاس بابت اعتبار دختر جون کم پیدایی |
|
RASPINA (26 تیر ۱۳۹۴ در ۱۱:۲۷ ب.ظ) |
|
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
so@ (18 تیر ۱۳۹۴ در ۱۱:۳۷ ق.ظ) |
|
سلام سلفتور جان انشالله بتونم از وظیفه ای که به عهده ام گذاشتم خوب بربیامممنونم بابت تبریک | |
جواد صادق نژاد رودبنه (۰۶ تیر ۱۳۹۴ در ۱۰:۱۰ ق.ظ) |
|
درخواست لینک دانلود جلسه نکته تست استاد یوسفی زمستان یا تابستان ۹۳ حل تست استاد یوسفی |
|
Riemann (01 خرداد ۱۳۹۴ در ۱۲:۰۵ ق.ظ) |
|
software94, :| | |
Riemann (31 اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۰۹:۴۳ ب.ظ) |
|
zanjan مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
sahar salehi (25 اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۰۷:۴۷ ب.ظ) |
|
مرسی دوست خوبم بایت تبریک. منم بهتون تبریک می گم و از صمیم قلبم آرزو می کنم هر جایی که دوست دارین و به صلاحتون هست قبول شین. | |
Menrva (25 اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۰۵:۳۵ ب.ظ) |
|
software94, مرسی دخی انشاا توهم همیشه لبات خندون و شادباشی:-*مرسی عزیزم ممنونم از لطف و محبتت:-* قربووووونت:-* |
|
Menrva (25 اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۰۳:۴۶ ب.ظ) |
|
softwareجونم بهت تبریک میگم انشاا دانشگاهی که دوست داری قبول بشی خانومی:-* | |
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |