(۱۵ مرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۴۰ ب.ظ)sara9009 نوشته شده توسط: (14 مرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۴۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: بعضی وقت ها اگه به این فکر کنیم که ما تو این دنیا کلا مسافریم انقدر دیگه سخت نمی گیریم. کدوم مسافریه که تو یه مکان موقت سخت گیری کنه؟
به نظرم بستگی داره چقدر تو اون جای موقت شرایط سخت باشه . "بهشت خدا در آخرت هم از این دنیا می گذرد و خداوند خودش در قرآن فرموده است که نصیبت را از دنیا فراموش نکن."
من وقتی به این جمله فکر میکنم واسم سوال ایجاد میشه که کسی که مثلا یه معلول ۹۰ درصد هست و مقصر این مشکلش هم خودش نیست چه طور میتونه سخت نگیره با امید به مرگ؟ زندگی در این جهان هر چقدرم موقت باشه نمیشه به این فرد گفت سخت نگیر میشه؟
بهتون توصیه میکنم تد تاک لیزی ولاسکوئز زشت ترین دختر دنیا را ببینید.
واکنشش وقتی پسرها براش کامنت میزاشتن که لیزی محض رضای خدا یک گلوله بزن توی مغزت و ما رو راحت کن...
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
یا تد تاک سم برنز که به پیری زودرس دچار بود(الان فوت شدن) با عنوان : فلسفه من برای زندگی شاد.
پروجریا یا پیری زودرس بیماری هست ژنتیکی که فرد تا سن ۱۳ سالگی به پیری میرسه و فوت میکنه. سم ۱۸ سال زندگی کرده بود.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.