Behnam (Super Moderator) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() میزان هدیه: ۵۰۰۰ تومان پاسخ درست: ۸۹ سوال تاریخ ثبت نام: ۱۱ اسفند ۱۳۹۰ تاریخ تولد: مخفی زمان محلی: ۲۰ February 2025 , 06:53 PM وضعیت: آفلاین |
|
![]() |
|
نظرهای کاربران
|
|
![]() |
maryam.ra (07 خرداد ۱۳۹۹ در ۱۲:۱۸ ق.ظ) |
سلام . وقت بخیر .امکانش هست پیامهاتون رو چک کنید ..ممنونم | |
![]() |
marvelous (01 فروردین ۱۳۹۹ در ۱۰:۲۸ ق.ظ) |
عید شما مبارک، سرسبز باشید | |
![]() |
marvelous (29 آذر ۱۳۹۸ در ۰۳:۳۰ ب.ظ) |
خیلی ارادت داریم، امیدوارم همیشه خندان و شاد و موفق باشی ![]() |
|
![]() |
hanie_M (06 اسفند ۱۳۹۷ در ۱۲:۰۳ ب.ظ) |
سلام. شما میتونین این مقاله رو برام دانلود کنید؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
![]() |
عزیز دادخواه (۱۶ خرداد ۱۳۹۷ در ۱۲:۵۷ ب.ظ) |
سلام. یه پیام خصوصی براتون گذاشتم. | |
![]() |
αɾια (۲۸ اسفند ۱۳۹۶ در ۰۶:۵۶ ب.ظ) |
یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال حلول سال نو و بهار پرطراوت بر شما و خانواده محترم تهنیت باد.. |
|
![]() |
Seza (05 اسفند ۱۳۹۶ در ۰۸:۳۱ ق.ظ) |
سلام مدیر وقتتون بخیر ببخشید من یکپست ایجاد کردم برای ازمون دکترای دیروز ب صورت سوال دراومده نه پست جوابا پشت سر هم نمبان تو در تو میان میشه تبدیلش کرد به پست؟ |
|
![]() |
The BesT (12 بهمن ۱۳۹۶ در ۱۱:۵۹ ب.ظ) |
سلام آقا بهنام ممنون میشم در لینک زیر راهنمایی کنید ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
![]() |
M*Gh (30 اسفند ۱۳۹۵ در ۰۴:۳۷ ب.ظ) |
دنیا را برایتان شاد شاد و شادی را برایتان دنیا دنیا آرزو مندم هر روزتان نوروز . . . سال نو مبارک. |
|
![]() |
Menrva (16 اسفند ۱۳۹۵ در ۰۹:۵۵ ب.ظ) |
Behnam, :-))) مینروااا پدررر مینرواااا ![]() ![]() |
|
![]() |
Menrva (10 اسفند ۱۳۹۵ در ۰۶:۰۹ ب.ظ) |
ای بابا از شیرینی عروسی که در رفتیییییییییییییییییین حداقل شیرینیِ کاربر برتر بدین به ما![]() تبریکاااات حقاااا که لایققققق همیشه موفق باشی پرفسوووووووررر. |
|
![]() |
M*Gh (09 اسفند ۱۳۹۵ در ۱۰:۴۸ ق.ظ) |
Behnam, خواهش می کنم. |
|
![]() |
gogooli (08 اسفند ۱۳۹۵ در ۰۷:۲۶ ب.ظ) |
خواهش می کنم...![]() |
|
![]() |
M a h d i (07 بهمن ۱۳۹۵ در ۱۱:۰۸ ب.ظ) |
ممنون | |
![]() |
M*Gh (16 دى ۱۳۹۵ در ۱۰:۰۶ ب.ظ) |
باسلام ممنونم بابت اعتبار |
|
![]() |
majid-joon (13 دى ۱۳۹۵ در ۰۹:۴۵ ب.ظ) |
با سلام مهندس شرمنده مزاحمت شدم.نیاز مبرم و شدید به حل تمرین کتاب vhdl دکتر نوابی داشتم مخصوصا فصل ۴ شما ندارید بهم برسونی از طریق ایمیل؟؟ هزینه هم اگه داره متقبل میشم |
|
![]() |
Menrva (05 دى ۱۳۹۵ در ۰۳:۱۱ ب.ظ) |
Behnam, یکم کوجا آقووو بهش زیاد میخوره پروفسور بِن؛ مینی نه پروفسور میرا ![]() بههههههههههه اینقدرگفتم اخرشداااا چ بی خبررر کیی به به به مبارکااا باشهههه انشاا بسلامتی و خوشی خوشبخت بشینن خیلی تبریکاااات ویژهههههه مباااارکه؛ من نمیدونم دامادو عروس ب من شیرینی جداگانه بایستی بدن یوهاهاهاهاها ![]() کلا شما توکار ضرب المثلین ![]() |
|
![]() |
Menrva (04 دى ۱۳۹۵ در ۱۰:۲۷ ب.ظ) |
حالاااااا کی شیرینیییی دومادیتوووون بخوریم یوهاهاهاهاها خیلی وقت بود نگفته بودما ![]() خواستین پاک کنین اینُ ![]() |
|
![]() |
Menrva (04 دى ۱۳۹۵ در ۱۰:۲۶ ب.ظ) |
Behnam, یوهاهاهاها اره ![]() دانشمندی همینه دیگه به ماهم یاد بدین دانشمند گرام ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Menrva (04 دى ۱۳۹۵ در ۱۱:۱۶ ق.ظ) |
: ))) باحال گفتین مدیر بهنام؛ انشاا بزودی دانشمند بشین حالشو ببرییییین![]() |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |