SepidehP (مَن کان لِلٌه کانَ اللٌه لَه...) پاسخ درست: ۱ سوال تاریخ ثبت نام: ۰۸ آذر ۱۳۸۹ تاریخ تولد: مخفی زمان محلی: ۰۵ January 2025 , 08:08 AM وضعیت: آفلاین |
|
امضای SepidehPوقتی درباره تو حرف می زنم
صورتم را دوست دارم... |
نظرهای کاربران
|
|
αɾια (۲۵ بهمن ۱۳۹۷ در ۰۸:۳۶ ب.ظ) |
|
ولنتایـטּ مبارڪ | |
αɾια (۰۱ مهر ۱۳۹۷ در ۱۰:۳۳ ب.ظ) |
|
برگ ریزان درخت و خواب ناز غنچه هاست
خش خش برگ و نسیم باد را بی انتهاست هرچه خواهی آرزو کن فصل فصل قصه هاست پاییزتان مبارک.. |
|
αɾια (۲۸ اسفند ۱۳۹۶ در ۰۷:۰۴ ب.ظ) |
|
فرا رسیدن سال نو همیشه نوید بخش افکار نو، کردار نو، و تصمیم های نو برای آینده است، آینده ای که همه امید داریم بهتر از گذشته باشد. در سال نو، ۳۶۵ روز سلامتی، شادی، پیروزی، مهر و دوستی و عشق را برای شما آرزومندم. |
|
(۱۴ دى ۱۳۹۶ در ۱۲:۰۰ ب.ظ) |
|
SepidehP, مخلصییییم |
|
hanie_M (30 مهر ۱۳۹۶ در ۰۵:۰۲ ب.ظ) |
|
سلام. ممنون میشم لطف کنید لینکی از اپلیکیشن موزیکی که گفتین، بدین. مرسی | |
diligent (26 شهریور ۱۳۹۶ در ۱۲:۴۱ ب.ظ) |
|
diligent (27 مرداد ۱۳۹۶ در ۰۲:۰۵ ق.ظ) |
|
سلام سپیده جون. خوبی؟ نیستی! |
|
stateless (30 خرداد ۱۳۹۶ در ۱۰:۳۲ ق.ظ) |
|
عرض ارادت خدمت رفیق با معرفت. :-* عکس و امضاهاتون هم که همچنان عالیه! | |
stateless (30 بهمن ۱۳۹۵ در ۰۱:۰۱ ب.ظ) |
|
سپیده... باور کن مانشت قاطی کرده!!!! پیامهام نمیرسه!!! یه سری پیام از طرف تو اومده بود راجع به کنکور و اینا!!! کی بوده یعنی؟؟؟؟[شکلک تعجب زیاد کدش چیه؟! ] | |
stateless (11 بهمن ۱۳۹۵ در ۰۲:۴۰ ب.ظ) |
|
به دنبال کسی جامانده از پرواز میگردم مگر بیدار سازد غافلی را، غافلی دیگر - فاضل نظری |
|
stateless (09 بهمن ۱۳۹۵ در ۰۴:۴۹ ب.ظ) |
|
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
stateless (05 بهمن ۱۳۹۵ در ۰۸:۰۳ ب.ظ) |
|
جان مولا دگر از جمعه بکش دست بیا... دلمان تنگ شده گرچه سه شنبه ست بیا... - حسین شهریاری |
|
stateless (03 بهمن ۱۳۹۵ در ۰۹:۰۳ ب.ظ) |
|
رفیقم کجایی؟ یکشنبه است ها... اگه رفتی منم دعا کن... دیر شد؟ | |
SepidehP (26 دى ۱۳۹۵ در ۰۳:۵۸ ب.ظ) |
|
جهان فانی و باقی فدای شاهد و ساقی که سلطانی عالم را طفیل عشق میبینم اگر بر جای من غیری گزیند دوست حاکم اوست حرامم باد اگر من جان به جای دوست بگزینم... |
|
stateless (26 دى ۱۳۹۵ در ۱۲:۴۶ ب.ظ) |
|
سلام سپیده جان. قرارِ یکشنبه ها رو یادت نره... حدود ساعت ۷/ گفتم شاید نرسم بیام زودتر خبر بدم. التماس دعای زیاد. | |
Innocence (23 دى ۱۳۹۵ در ۰۷:۴۹ ب.ظ) |
|
SepidehP, فدات عزیزم |
|
SepidehP (23 دى ۱۳۹۵ در ۰۷:۳۱ ب.ظ) |
|
...بی تو هر لحظه مرا بیم فروریختن است مثل شهری که بر روی گسل زلزله هاست... |
|
Menrva (23 دى ۱۳۹۵ در ۱۲:۳۷ ب.ظ) |
|
SepidehP, بهههههه چه خوووووب ندیده بودم انجمن رو الان میبینمممم |
|
SepidehP (21 دى ۱۳۹۵ در ۱۲:۲۴ ق.ظ) |
|
زانگه که برفتی از کنارم صبر از دل ریش گفت: "رفتم" می رفت و به کبر و ناز می گفت: "بی ما چه کنی؟" به لابه گفتم: "بنشینم و صبر پیش گیرم دنباله کار خویش گیرم" سعدی |
|
SepidehP (19 دى ۱۳۹۵ در ۰۳:۱۵ ق.ظ) |
|
همیشه چیزهایى که نداشته ام را دوست داشته ام همچون تو که بسیار دورى که بسیار ندارمت پابلو نروادا |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |