(۱۴ مرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۴۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: بعضی وقت ها اگه به این فکر کنیم که ما تو این دنیا کلا مسافریم انقدر دیگه سخت نمی گیریم. کدوم مسافریه که تو یه مکان موقت سخت گیری کنه؟
خیلی خوب بود ممنون.
به بهانه ی نوشته ی شما منم حرفمو بزنم. به یکی میگم دیگه روم نمیشه تو مانشت حرف بزنم میگه تو که این همه نوشتی خوب اینم بنویس ((: میگم واقعا انقدری قبلا نمی نوشتم میگه معلومه هر چی تو دلت هست رو می نویسی (:
حرف شما خوبه. دنیا محل گذره.
ولی من همیشه با این مسئله مشکل داشتم که وظیفه ام تو این دنیا چیه؟ اومدم به این دنیا که چکار کنم و برم. کارهای روزمره رو ادم می کنه ولی این که ندونی وظیفه ات چیه خوب نیست. این سخت گیری هست یا چیز دیگه.
با یکی در مورد همین موضوع صحبت می کردم. میگفت شاید تو قراره مادر خوبی بشی یا معلم خوبی باشی.
من این فکرا گاهی اذیتم می کنه.
اون روز داشت تلویزیون شهیدا رو نشون میداد، منم گریه ام گرفته بود. مادرم میگفت چرا. می گفتم اونا رفتن برای کشور کاری کردند، من چیکار کردم.
خوبه که زندگی رو سخت نگیریم ولی این فکرا هم هست. راستش من همیشه وقتی می بینم یکسری ادم کنار چهار راه وایستادن یا مثلا تو پارک نشستن و همیشه اونجا هستند میگم چرا. یعنی اینا اومدن برای همین کار. نمی گم من که جای اون ها نیستم دارم کار مفیدی می کنم ولی همیشه این سوالو داشتم. میدونم منم کارم مفید نیست. حداقل اینم می دونم که شاید اونا از این وضعیت راضی باشن و اگر راضی نبودن یکاری می کردند. ولی این چرا هست. این که هر کسی باید یک کاری انجام بده و بره. برعکس یکی دیگه رو می بینم داره کاری میکنه واقعا می گم خوشبحالش مفیده. داره خیر می رسونه.
این شعرم جالب بود:
خدا کیست؟
خدا چیست؟
خدا خنده ی با معنی آن کودک بی کفش کنار ده ماست
که من از روی نمیدانم چه
عادت است یا احساس
دست بر سر آن کودک تنها بنهم
و خدا گریه ی آن پیر زن غمگین است
که به امید من و تو سر آن کوچه نشسته
ومن از آنکه به پیشش نروم
ره خود کج کرده
و به بیراهه به دنبال خدا میگردم
وبه هر جا که به دنبال خدا من بروم نیست آنجا
او رفته...
من ادامه دهم این ره و به آنجا برسم که خدا گریه ی آن پیرزن کوچه ماست
و خدا خنده ی آن طفل کنار ده ماست
راستی میدانی
که خدا بالا نیست و همین نزدیکیست
هر کجا زیباییست هر کجا بین ما
یکدلیها جاریست
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
یکی بدونه من انقدر نوشتم الان میاد ترورم میکنه. تسلیم (: