codin (بعد از فتح مانشت داره دماوند رو هم فتح می کنه) پاسخ درست: ۵ سوال تاریخ ثبت نام: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ تاریخ تولد: مخفی (۳۲ ساله) زمان محلی: ۲۰ November 2024 , 09:55 AM وضعیت: آفلاین |
|
|
|
نظرهای کاربران
|
|
marvelous (15 دى ۱۳۹۸ در ۱۲:۵۸ ب.ظ) |
|
سلام دکتر جان، خیلی ارادت دارم. | |
αɾια (۱۰ اسفند ۱۳۹۶ در ۰۱:۵۰ ب.ظ) |
|
چندوقتِ از حضور پربرکتتون استفاده نکردیم ،نامحسوس میاین | |
virtual girl (13 شهریور ۱۳۹۶ در ۱۱:۵۰ ق.ظ) |
|
سلام خیلی تبریک بابت مهاجرت و اینا. خوش به سعادتتون :-) | |
khayyam (12 شهریور ۱۳۹۶ در ۰۳:۰۶ ب.ظ) |
|
سلام دوست عزیز از اینکه شنیدم رفتید خارج برای ادامه تحصیل و اینکه خودتون از شرایط راضی هستید بسیار بسیار خوشحال شدم دمت گرم |
|
zarisa (09 بهمن ۱۳۹۵ در ۰۱:۳۵ ق.ظ) |
|
ئه...کی تیم درست کردید؟ ولی من گفته باشم:۱-باید دروازه بان باشم، ۲-رو نیمکت ذخیره هم نمیشینم. | |
blackhalo1989 (05 بهمن ۱۳۹۵ در ۰۱:۴۸ ق.ظ) |
|
تشکر بابت اعتبار | |
Menrva (09 دى ۱۳۹۵ در ۰۱:۱۰ ق.ظ) |
|
مرسیییی خیلییی ممنون خجالتمان دادین لطف دارین خودتون خوبین که منو خوب میبینین. | |
stateless (18 آذر ۱۳۹۵ در ۰۹:۰۹ ق.ظ) |
|
تشکر بابتِ اعتبار. کاش دغدغه ها، راهِ حلی هم داشتن. موفق باشید. | |
The BesT (17 مهر ۱۳۹۵ در ۰۱:۰۴ ق.ظ) |
|
سلام. لینکی که از سخنرانی های دکتر نائبی توی سایت گذاشتید را من دانلود کردم و دارم گوش میدم. واقعا ازتون ممنونم. خیلی لینک عالی دادید و مورد نیاز من بود. واقعا ازتون ممنونم. |
|
(۱۳ تیر ۱۳۹۵ در ۰۷:۵۶ ب.ظ) |
|
سلام وقت بخیر لطفا این تاپیک رو ببینید و راهنمایی کنید سپاس (راهنمای داوطلبان ارشد سال ۹۶ فناوری اطلاعات ۰ تا ۱۰۰) مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
shirin ftf (13 خرداد ۱۳۹۵ در ۰۹:۳۱ ب.ظ) |
|
سلام خوبین شما میتونید در نوشتن برنامه پرانتز گذاری ضرب ماتریس ها کمکم کنید. میخام یکی برنامه ای که نوشتم رو ببینه و اشکالامو بهم بگه ممنون میشم اگه کمکم کنید |
|
fo-eng (15 اسفند ۱۳۹۴ در ۰۹:۵۸ ب.ظ) |
|
ممنون میشم در انتخاب موضوع به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
Riemann (25 دى ۱۳۹۴ در ۱۱:۴۰ ب.ظ) |
|
سلام مهندس، در چه حالی؟ شما سیستم های توصیه گر کار میکنید؟ | |
fo-eng (20 آبان ۱۳۹۴ در ۱۱:۱۷ ب.ظ) |
|
سلام. لطفا در صورت اطلاع کمک نمایید. موضوع مرتبط با امنیت پایگاه داده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (03 آبان ۱۳۹۴ در ۰۲:۱۳ ق.ظ) |
|
با سلام. در صورت امکان من رو راهنمایی کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (22 مهر ۱۳۹۴ در ۱۰:۲۵ ب.ظ) |
|
با سلام. اگر امکان داره در انتخاب روش ها و الگوریتم های داده کاوی به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (02 مهر ۱۳۹۴ در ۱۱:۰۸ ب.ظ) |
|
سلام. عذرخواهی می کنم اگر بلد هستید منو راهنمایی کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
sadaf72 (25 مرداد ۱۳۹۴ در ۱۰:۲۵ ق.ظ) |
|
سلام میشه خواهش کنم این لینک رو نگاه کنید؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (21 مرداد ۱۳۹۴ در ۰۴:۲۰ ب.ظ) |
|
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (13 مرداد ۱۳۹۴ در ۱۰:۴۰ ب.ظ) |
|
با سلام. اگر امکان داره در انتخاب موضوع به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |