(۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۱۷ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: این شبا خیلی از پدر مادرا شرمنده بچه هاشون میشن . خیلی از بچه ها حسرت یه جفت کفش ساده رو میخورن و شب یواشکی اشک تو چشاشون میاد.
دلم میخاد هرکی در توانش هست دور وبرشو یه نگاهیی بندازه و یه کاری بکنه که اشک بچه اشک شوق باشه نه اشک حسرت
پیشاپیش عید برهمگی مبارک........
اونایی که می خوان ازدواج کنن و شرایط فراهم نیست
اونایی که ماماناشون مریضه و دوست دارن خوب شن
اونایی که هنوز مانتوی دلخواهشون رو پیدا نکردند
اونایی که هدف زندگیشونو گم کردن
اونایی که تنبلن و دوست دارن نباشن
اونایی که ناامیدن
اونایی که هزارو یک مشکل دارن
و هزار" اونایی که" یِ دیگه............
ایشالله همه این اونایی که ها، به آرزوهاشون برسن و قدم اولو تو سال جدید محکم بردارن
معلوم بود یه چیزی رو پنهان میکنه..........منم که سیریش شدم و گفتم:دلیل ناراحتیت به اون خانم مربوط میشه که باید بهم بگی و از این جور حرفا ...........از اون انکار و از من اصرار
تا بالاخره زیر زبونشو کشیدم
مامانم بهم گفت:این خانومه از شوهرش متارکه کرده و چند ساله با دو تا از بچه هاش تنها زندگی میکنه.
منبع درآمدی هم نداره و مخارج زندگیشو با قالی بافی تامین میکنه.پسرش هم که ۱۶ ۱۷ سالشه درس نمیخونه،تو یه مکانیکی کار میکنه.
اومده بود میگفت که لباسای کهنه پسرتو بده، حتما اندازه پسرم میشه.........
خیلی ناراحت شدم بخدا.........
باخودم گفتم:قربونت برم خدا.... یکی پول خُردش میلیونه و یکی دیگه پول نداره برا پسرش شلوارو .........بخره
اینم از وضع جامعه،یارانه ای هم که میدن پول ی شلوارم نمیشه
خدایا به همه کمک کن.دست همه رو بگیر و نذار پدر و مادری شرمنده فرزندش بشه.....