زمان کنونی: ۰۳ آذر ۱۴۰۳, ۰۷:۴۳ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

ارسال: #۱۵۴۹۶
۲۸ اسفند ۱۳۹۳, ۱۲:۳۹ ق.ظ
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
(۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  
(28 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۲۴ ق.ظ)x86 نوشته شده توسط:  الان قید دکتر شدن رو زدم، ارشد تموم میشه، سربازی هم تموم میشه، کار می کنم، خودم انتخاب می کنم، ازدواج می کنم، میرم خارج و پشت سرمم نگاه نمی کنم. مجبورم چی کنم؟
شده سی سالت!

البته منم همین تئوری رو دارم!!!
ارشد ----> سربازی ---> سه سال کار ----> کانادا

البته الان Jquery UI در اولویته Big Grin

اصلا شاید مجرد موندم Big Grin

اصلا شاید مُردم Big Grin
نیوتن مجرد بود، تسلا، برادران رایت، ولتر ، دکارت، ویوالدی، کافکا، بتهوون عزیز و .... هم مجرد بودن.

اصلا چرا راه دور میری ! stallman هم مجرده
آقا اصلا اون تاپیک رو بزنیم ناک اوت کنیم تاپیک زندگی مجردی رو عشقه راه بندازیم

One day the hands of fate must be forced
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: Riemann , NP-Cσмρℓєтє , Nesyan , so@ , abji22 , Bahar_HS
ارسال: #۱۵۴۹۷
۲۸ اسفند ۱۳۹۳, ۱۲:۴۳ ق.ظ
(۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۲۴ ق.ظ)x86 نوشته شده توسط:  امروز بازم جدی تر با خونوادم صحبت کردم، اونا گفتن که تا کار درست و حسابی، خونه، و ماشین نداشته باشی ما کاری نمی کنیم. گفتم شاید طرف مقابل با این شرایط قبول کنه، گفتن الان قبول میکنه فردا میزنه زیرش....

قبولی طرف مقابل مهم نیست, خانوادش باید قبول کنه!!

...............................

امسال هیچ سبزه ای گره نمیزنم , میرم لب ساحل هرچی سبزه دیدم گره هاشو وا میکنم!
 سپاس‌گزاری شده توسط: x86 , abji22 , Behzad TP
ارسال: #۱۵۴۹۸
۲۸ اسفند ۱۳۹۳, ۱۲:۴۷ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ق.ظ، توسط nanajoon.)
(۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۲۴ ق.ظ)x86 نوشته شده توسط:  امروز بازم جدی تر با خونوادم صحبت کردم، اونا گفتن که تا کار درست و حسابی، خونه، و ماشین نداشته باشی ما کاری نمی کنیم. گفتم شاید طرف مقابل با این شرایط قبول کنه، گفتن الان قبول میکنه فردا میزنه زیرش. دیگه نتونستم حرفی بزنم. الان قید دکتر شدن رو زدم، ارشد تموم میشه، سربازی هم تموم میشه، کار می کنم، خودم انتخاب می کنم، ازدواج می کنم، میرم خارج و پشت سرمم نگاه نمی کنم. مجبورم چی کنم؟ نمیتونم منتظر باشم تا ۳۵ سالگی ازدواج کنم.

(۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط:  
(27 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ب.ظ)nanajoon نوشته شده توسط:  سلام دوستان. یه سوال دارم برنامه نویسا بهم نختدن .من در حال نصب java هستم در صفحه oracle روی java jdkکلیک کردم .کامپیوتر من ۳۲ بیت هست وتوی صفحه java jdk,من نمی تونم ۳۲بیت پیدا کنم؟؟؟؟؟؟
از کاربر X86 بپرس توی صنعت ۳۲ بیتی تخصص خاصی دارن چون بیس کاربریش ۳۲ بیتیه Big Grin

اختیار داری برادر، این لینک فکر کنم کارتونو راه بندازه.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ممنون از راهنماییتون ,اقای x86شما چرا انقد همه چی رو سخت میگیری چرا نمیه خالی لیوان رو میبینین خونه نداری کار نداری ؟!در عوضش شما یه نخبه ای شما دانشگاه تهران درس خوندی شما اینده داری اصلا برای ازدواج انقد خودتون رو اذیت نکنین اون خانمی که بخوات بغد از خونه خریدن و یه کار خوب پیدا کردن همسرتون بشه هنری نکرده؟؟اون خانمی که الان همسرتون بشه با همه این کمبود ها کنار بیات و بگه اشکال نداره کناره هم همه چیزرو بدست میاریم با زحمت و تلاش هم خونه می خریم زندگی رو می سازیم شما بهتره دنبال یه همچین همسری باشین ((تازه حالا یه چیزی یواشکی میگم البته در گوش کاربر x86بقیه نخوننBig Grin الان خیلی از خانواده ها هستن حاضرن جهیزیه و خونه بدن حتی تا ۲ سال اول ماهیانه کمک هزینه هم بدن فقط یه ادم اینده دارو تحصیلکرده دخترشون رو بگیره ))به دوستات اشناهات بگو از این کیس ها بهت معرفی کنن حساب خودت رو همبرا اون خانواده بگیر
 سپاس‌گزاری شده توسط: x86 , RASPINA
ارسال: #۱۵۴۹۹
۲۸ اسفند ۱۳۹۳, ۱۲:۵۱ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ق.ظ، توسط arefeh.hp.)
(۲۶ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۳۳ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط:  این رو همزمان با هر دو دست نوشتم، متن سمت راست رو با دست راست و همزمان متن سمت چپ رو با دست چپ نوشتم، چقدرم که له از کار در اومد!! نمی‌دونم چرا ولی این چند روز هرچی می‌نویسم خوب نمی‌شه، اصلا اونی نمی‌شن که می‌خوام همه ی طرح‌های عیدم مونده Huh

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

این هم همون شعره ولی با دست راست نوشتمش

کارت خیلی قشنگه تازه به نظرم سمت چپی خیلی روان تر نوشته شدهSmile
 سپاس‌گزاری شده توسط: happy07 , alim93
ارسال: #۱۵۵۰۰
۲۸ اسفند ۱۳۹۳, ۱۲:۵۶ ق.ظ
(۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ق.ظ)nanajoon نوشته شده توسط:  خیلی از خانواده ها
Exclamation

[تصویر:  jjci_yes.jpg]
 سپاس‌گزاری شده توسط: nanajoon
ارسال: #۱۵۵۰۱
۲۸ اسفند ۱۳۹۳, ۰۱:۰۱ ق.ظ
(۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ق.ظ)arefeh.hp نوشته شده توسط:  
(26 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۳۳ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط:  این رو همزمان با هر دو دست نوشتم، متن سمت راست رو با دست راست و همزمان متن سمت چپ رو با دست چپ نوشتم، چقدرم که له از کار در اومد!! نمی‌دونم چرا ولی این چند روز هرچی می‌نویسم خوب نمی‌شه، اصلا اونی نمی‌شن که می‌خوام همه ی طرح‌های عیدم مونده Huh

این هم همون شعره ولی با دست راست نوشتمش

کارت خیلی قشنگه تازه به نظرم سمت چپی خیلی روان تر نوشته شدهSmile

ممنونم دوست عزیز، لطف داری شما Heart
شاید چون وقت نوشتن بیشتر داشتم طرف چپ رو نگاه می‌کردم چپی بهتر به نظر میادBig Grin

با هزار تومن می‌شه چیکار کرد؟
به درمان یه کودک سرطانی کمک کرد :-)
لینک زیر و پرداخت آنلاین

سپاس‌گزاری شده توسط: arefeh.hp
ارسال: #۱۵۵۰۲
۲۸ اسفند ۱۳۹۳, ۰۱:۰۱ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ق.ظ، توسط nanajoon.)
(۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ق.ظ)x86 نوشته شده توسط:  
(28 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ق.ظ)nanajoon نوشته شده توسط:  الان خیلی از خانواده ها هستن حاضرن جهیزیه و خونه بدن حتی تا ۲ سال اول ماهیانه کمک هزینه هم بدن فقط یه ادم اینده دارو تحصیلکرده دخترشون رو بگیره ))به دوستات اشناهات بگو از این کیس ها بهت معرفی کنن حساب خودت رو همبرا اون خانواده بگیر

دو سه ماه پیش دو ملیون ریختم حساب بابام. مساله کیس نیست. مساله چیز دیگه ای هست که خونوادم قبول نمی کنن. کاری هم باهاشون ندارم. سعی می کنم به زودی مستقل بشم (تا حدودی هستم) منظورم اینه که خونه اجاره کنم و یه مدتی تنها زندگی کنم و کم کم وسایلشو آماده کنم تا ببینیم خدا چی می خواد.
افرین مهندس درستش هم اینه ایسا... خدا هم کمکتون میکنه زودتر به خواستتون میرسین یادتون نره شما یه پسر تحصیل کرده اینده دار هستین این خودش کلی حرفه یکم شجاعت داشته باشین بعد از ازدواج تازه متوجه میشین قبلش الکی همه چی رو به خودتون سخت میگرفتین

(۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ق.ظ)x86 نوشته شده توسط:  
(28 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ق.ظ)nanajoon نوشته شده توسط:  الان خیلی از خانواده ها هستن حاضرن جهیزیه و خونه بدن حتی تا ۲ سال اول ماهیانه کمک هزینه هم بدن فقط یه ادم اینده دارو تحصیلکرده دخترشون رو بگیره ))به دوستات اشناهات بگو از این کیس ها بهت معرفی کنن حساب خودت رو همبرا اون خانواده بگیر

دو سه ماه پیش دو ملیون ریختم حساب بابام. مساله کیس نیست. مساله چیز دیگه ای هست که خونوادم قبول نمی کنن. کاری هم باهاشون ندارم. سعی می کنم به زودی مستقل بشم (تا حدودی هستم) منظورم اینه که خونه اجاره کنم و یه مدتی تنها زندگی کنم و کم کم وسایلشو آماده کنم تا ببینیم خدا چی می خواد.
افرین مهندس درستش هم اینه ایسا... خدا هم کمکتون میکنه زودتر به خواستتون میرسین یادتون نره شما یه پسر تحصیل کرده اینده دار هستین این خودش کلی حرفه یکم شجاعت داشته باشین بعد از ازدواج تازه متوجه میشین قبلش الکی همه چی رو به خودتون سخت میگرفتین
ارسال: #۱۵۵۰۳
۲۸ اسفند ۱۳۹۳, ۰۱:۲۸ ق.ظ
(۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۰۸ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  
(28 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ق.ظ)nanajoon نوشته شده توسط:  تازه حالا یه چیزی یواشکی میگم البته در گوش کاربر x86بقیه نخوننBig Grin الان خیلی از خانواده ها هستن حاضرن جهیزیه و خونه بدن حتی تا ۲ سال اول ماهیانه کمک هزینه هم بدن فقط یه ادم اینده دارو تحصیلکرده دخترشون رو بگیره
(۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ق.ظ)nanajoon نوشته شده توسط:  یادتون نره شما یه پسر تحصیل کرده اینده دار هستین این خودش کلی حرفه
[تصویر:  343546_7lvcbu9kqdqo8pe6nmpp.jpg]

مهندس این حرف ها کاملا حقیقت -شما تنها چیزی که ندارین شجاعت و اعتماد به نفس هست -شما اینده داری تحصیلات داری شجاع باش ما امسال هر عروسی که رفتیم عروس خانوما همه همین شرایطی که من نوشتم رو خانواده براشون مهیا کرده بودن اون وقت اقا یون داماد همه تمام هنرشون گرفتن یه لیسانسی از دانشگاه ازاد بود
 سپاس‌گزاری شده توسط: abji22
ارسال: #۱۵۵۰۴
۲۸ اسفند ۱۳۹۳, ۰۲:۲۴ ق.ظ
(۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ق.ظ)nanajoon نوشته شده توسط:  مهندس این حرف ها کاملا حقیقت -شما تنها چیزی که ندارین شجاعت و اعتماد به نفس هست -شما اینده داری تحصیلات داری شجاع باش ما امسال هر عروسی که رفتیم عروس خانوما همه همین شرایطی که من نوشتم رو خانواده براشون مهیا کرده بودن اون وقت اقا یون داماد همه تمام هنرشون گرفتن یه لیسانسی از دانشگاه ازاد بود[/b]
من ارشدمو گرفتم، سربازی هم معافم، کارم می کنم ۱۱ ماهه. با این حال کسی ما رو حساب نمیکنه چه برسه به اینایی که شما میگید! تازه خانواده میگه کار من کار نیست چون تو شرکت خصوصیه!
 سپاس‌گزاری شده توسط: Riemann , Faridfo , x86 , 10:30 , salam5 , Avril89 , sahar salehi , azad_ahmadi , prianka , NP-Cσмρℓєтє
ارسال: #۱۵۵۰۵
۲۸ اسفند ۱۳۹۳, ۰۲:۳۹ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۴۵ ق.ظ، توسط Faridfo.)
مدتیه علاقه ندارم تو بحثهای مانشت وارد بشم. چون اینجا در و پیکر نداره یه دفعه یکی زیپ دهنش را میکشه هر چی دلش میخواد به آدم میگه.

ولی واقعا" جالبه بعضی حرفها از طرف خانمها. من یکی انتظارش را نداشتم.

یکی میگه بهتره قبل ازدواج دوست دختر داشته باشید.Smile یکی نیست بگه خب چه تضمینی هست که بعد از ازدواج هم اون آقا نخواد دوست دختر داشته باشه.
من قضاوتی در مورد خانمی کهاین صحبت را کردند نمیکنم و قصد جسارت هم ندارم ولی ایشان احتمالا" نمیدونن که دوست دختر از یک سلام و علیک و گفتگوی تلفنی داریم تا نزدیکتر از کسیکه باهاش ازدواج میکنند.
تجربه پسرانه ما پسرها میگه برعکس تصور دختر خانمها آقایانی که میتونن دوست دختر داشته باشند در بالای نود درصد این عادت از سرشون نمی افته. من خودم مواردیش را میشناسم. البته انواع دوست دختر و دوست پسر داریم و از دوست دخترها و پسرهایی که فقط شب تا صبح با موبایل قصه میگن و از اینحد فراتر نمیرن تا ازدواج سفید و سیاه و .....
بقول یه دوستی ما دو سه جا مسلمونیم. سرسفره عقد که تا عقد جاری نشده ازدواج نمیکنیم و موقع خاکسپاری که نماز میت برمون میخونن و بدستور اسلام کفن میکنن و دفن. ولی مثلا" قبل ازدواج دست در دست دختر خانم تو خیابان تو پارک تو سینما هستیم. والا من سر درنمیارم.
یکی میگه آقا پسر را تا دو سال خرجش را میدن که با دخترشان ازدواج کنه. حالا بعدا" این آقا پسر چجوری میخواد زندگی کنه و سرش را بالا بگیره معلوم نیست. قبلنا میگفتن داماد سرخانه. حالا اون حداقل فقط تو خانه بود ولی خرجی نمیگرفت.
بنظرم اگه کسی نمیتونه تامین هزینه هاش را بکنه بهتره ازدواج نکنه. چه اصراری هست که یک دختر را هم در مشکلات خودتان شریک کنید. حداقلش اگه پدر داماد پول بهش بده خیلی سنگین تره تا خرجش را از پدر عروس بگیره. اینکه داماد خرجی از جیب پدر زن بگیره مثل اینه که پدر زن یه شوهر واسه دخترش استخدام کرده باشه. والا ما که شرممان میشه.
حالا یه وقت پدر زن کاری برای دامادش میکنه یا دستش را درکاری بند میکنه یا در شرکت و کارخانه اش کاری برایش جور میکنه اون یه بحث دیگه است.
در مورد آینده هم اصولا" در شرایط فعلی تحصیل تو هیچ دانشگاهی شرط موفقیت نیست. بقول قدیمیا آینده را جَنَم افراد میسازه. الآن شغل دست و پا کردن کار ساده ای نیست. البته بعضیها میرن انور آب و از نظرها دور میشن . اونور زیاد این مسائل مطرح نیست چون تفاوت سطوح و طبقات کمتر از اینجاست و حالا چند سالی طرف با فاند و فلان بهمان سر میکنه تا بچه اش بدنیا بیادBig GrinTongueبعدشم فوق دکترا داره بالاخره اونجا زندگی میکنه یا بر میگرده اینجا و .... بگذریم.

من هم یه حرفی میخوام به دوست عزیز x86 بزنم. دوست گرامی اصولا" آقایان مبهتره مستقل باشند. ازدواج هم برای شما دیر نیست. خانه و ماشین هم لازم نداره . فقط بتونید از پس مخارج زندگی بربیایید کافیه. من موارد زیادی دیده ام که به قول معروف و البته با عرض پوزش از حول حلیم افتادن تو دیگBig Grin
اینقدر عجله واسه چیه؟؟
افراد تحصیلکرده که خیلی عجله دارند خیلی هم بعدش مشکلات دارند. معمولا" بعدها میگن کاش کمی یواشتر میرفتیم . و .... الی آخر. بنظرم بهتره خانواده تان را بهترین دوستاتون بدونید و اگر هم فکر میکنید متوجه صحبتهاتون نیستند برید در وقت مناسب تعطیلات باهاشون صحبت کنید . منطقی. اگه نشد در فامیل و دوست و آشنایان یه بزرگتری مثل عمه ای خاله ای دایی عمو پیدا کنید تا کمک کنند کار زودتر ولی منطقی پیش بره. ما هم براتون دعا میکنیم.

امیدوارم کسی از حرفهای من نرنجیده باشه . اگه رنجیدین خصوصی بگید پاک کنم. Smile
 سپاس‌گزاری شده توسط: Riemann , so@ , kader , emahii , x86 , Menrva , salam5 , happy07 , sahar salehi , abji22 , RASPINA , alirezaei , NP-Cσмρℓєтє
ارسال: #۱۵۵۰۶
۲۸ اسفند ۱۳۹۳, ۰۲:۴۴ ق.ظ
تمام زیبایی های بهار از خاک است
خاکی که بی هیچ چشمداشتی ریشه گلها وسبزه ها ودرختان را در خود
حفظ میکندتا از گزندهای زمستانی در امان باشند .
بیایید خاک باشیم
خاک باشیم تابی چشمداشت،اَمین وبی بهانه بخشنده و
زندگی بخش باشیم
خاک باشیم و برف ناملایمات روزگار و آدمها را فرو خوریم وبا آفتاب صبرمان
برفهای کُدورت را فرو خوریم تا ریشه دوستی هامون در بهار
عشق وزیدن ها ،جانی دوباره بگیرند و گلهای باهم بودن برویانیم
خاک باشیم تا سیلی رگبارها و تگرگهای نامهربانی های دیگران را به
دل نگیریم و اگر ساقه دوستی ها شکست، نگذاریم ریشه ای خشک شود
خاک باشیم تا ردپای زشت فصل زمستان و گِل آلود زندگی را با
بارانهای نوازشگر بهاری بشوییم ،
خاک باشیم تا به هنگام سرمای تنهایی آدمها مکانی گرم برایشان فراهم
کنیم و در تابستان گرم بی عاطفگی جرعه ای آب سرد مهربانی را به
ریشه جانشان هدیه دهیم.

خداوندا ... کدام نقطه ی زمین، از تو خالیست که خلق تو را در آسمان می جویند؟! منصور حلاج
 سپاس‌گزاری شده توسط: ۱۰:۳۰ , alirezaei
ارسال: #۱۵۵۰۷
۲۸ اسفند ۱۳۹۳, ۰۴:۰۷ ق.ظ
امروز تولدمه ..... میخواستم بنویسم یکسال هم پیر شدیم اما اینجوری ادامه میدم.....
یکسال هم بزرگ تر شدیم و تجربه های خوب و بد کسب کردیم.خداروشکر
بهترین هدیه ای هم که از خدا گرفتم سلامتی خودم و خانوادمه.
از خدا میخوام تو این سال از عمرم بهم چنان قدرت و معرفتی بده که واسه بقیه مفید باشم و کارای خیری انجام بدم.
ایشالا همه دوستای گلم دانشگاه های خوب قبول شن ، منم یکیشون.
آرزو میکنم این سال از عمرم بهترین سال زندگیم باشه Angel

[تصویر:  11.png]
 سپاس‌گزاری شده توسط: **sara** , mohaddeseh70 , so@ , Nesyan , kader , emahii , x86 , Menrva , salam5 , happy07 , sahar salehi , alim93 , prianka , انرژی مثبت , alirezaei , NP-Cσмρℓєтє , Bahar_HS
ارسال: #۱۵۵۰۸
۲۸ اسفند ۱۳۹۳, ۱۲:۵۳ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ب.ظ، توسط salam5.)
(۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۰۷ ق.ظ)Sadi_gh نوشته شده توسط:  امروز تولدمه ..... میخواستم بنویسم یکسال هم پیر شدیم اما اینجوری ادامه میدم.....
تولدتون مبارکSmile

Faridfo اتفاقا خیلی حرف های خوبی زدین

پول تو جیبی دومادم پدر عروس بدهUndecided تروخدا اینو دیگه مد نکنین، دلم برای بابام سوخت... به قول Faridfo دارن دوماد استخدام می کنن دیگه

"یارب نظر تو برنگردد"
 سپاس‌گزاری شده توسط: so@ , Sadi_gh , prianka , alirezaei , NP-Cσмρℓєтє , Bahar_HS
ارسال: #۱۵۵۰۹
۲۸ اسفند ۱۳۹۳, ۰۲:۲۹ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۲۵ ب.ظ، توسط happy07.)
همه‌چی بستگی به این داره که چه جوری به قضیه نگاه کنید من مواردی رو که دیدم می‌گم:
- آقا دانشجوی دکتری دانشگاه تهران بودند ولی به لحاظ درامد وضعیت خیلی خیلی معمولی‌ای و حتی پایینی داشتند، رفتند خواستگاری دو خانواده کمک کردند، مثلا پدر عروس خانم خونه زیاد داشتند یکی رو دادند عروس داماد توش زندگی کنند و خلاصه کمک مالی هر وقت لازم بود کردند تا اینکه آقا داماد درسشون تموم شد، وضعی کاری شون خیلی خیلی توووپ شد، از خونه پدر خانم بلند شدند و خودشون خونه خریدند، ماشین عوض شد(الان ماشین‌های بعدی هم تو راهند که دو تابشه) لوازم خونه عوض شد، سفر خارج و....
(این اتفاقات توی چیزی حدود ۷ سال رخ داد)
استدلالشون این بود که همیشه که قرار نیست اوضاع اینجوری بمونه، کمی اول زندگی ما کمکشون می‌کنیم اون‌ها هم کمی ساده‌تر زندگی می‌کنند و کم کم ایشالا اوضاع خوب می‌شه.

- پسر دانشجوی کارشناسی بود. خانواده پسر وضعشون خیلی خوب بود و اینکه ماهی چند میلیون بخوان برای خرج زندگی پسرشون بدن مشکلی نداشتند. ماشین که دوران مجردی پسر داشت. خونه هم بهش دادند، خرج مراسم عروسی و خریدها و... رو هم خیلی توووپ دادند و عروس داماد رو راهی خونه‌ی بخت کردند.
استدلال این خانواده‌ها هم این بود که ما که داریم، تا وقتی بچه‌مون درس و سربازی‌اش تموم بشه ما کمکش می‌کنیم، پس حالا که هم ما هم خودش دوست داریم ازدواج کنه، کمکش می‌کنیم.

- پسر دانشجوی دکتری شریف بود، پدرشون وضعش خیلی خوب بود. هم دوست داشتند پسرشون بی دغدغه درس بخونه هم دوست داشتند ازدواج بکنه، برای همین خرج مراسم و خونه و حتی زندگی شون رو خانواده پسر دادند و الانم سر خونه زندگی‌شون هستند.

- پسر دانشجو بود و باز وضع پدر خوب بود، هم تحصیل پسر رو می‌خواستند هم ازدواجش رو و کمکشون کردند هم برای مراسم هم مخارج زندگی و بعد هم تا جایی که یادمه برای ادامه تحصیل هم فرستادشون خارج.

موارد زیادی هم هستند که خانواده‌ها کاملا توانایی کمک‌های مشابه رو دارند ولی می‌گن پسر باید خودش بتونه گلیم خودش رو از آب بکشه، نهایت توی مخارج ازدواج کمکشون می‌کنند و خود پسر باید بتونه از پس مخارج زندگی‌اش بر بیاد و تا وقتی نمی‌تونه از ازدواج هم خبری نیست.
این نمونه ها رو گفتم تا بگم همه چی بستگی داره چه جوری نگاه کنید نه به اون بدیه که کسی بگه یه شوهر استخدام شده چون همچین طرز تفکری رو بعضی ها ندارند و قصدشون کمکه چون می‌دونند بچه‌هاشون حالا حالاها نمی‌تونند مثل زندگی خونه‌ی پدرشون یا حتی معمولی تر داشته باشند و نه به اون خوبیه که ظاهر این زندگی ها نشون می ده! به هر حال این مدل زندگی ها هم مشکلات خاص خودشون رو دارند.
(۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ق.ظ)nanajoon نوشته شده توسط:  الان خیلی از خانواده ها هستن حاضرن جهیزیه و خونه بدن حتی تا ۲ سال اول ماهیانه کمک هزینه هم بدن فقط یه ادم اینده دارو تحصیلکرده دخترشون رو بگیره ))

(۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۳۹ ق.ظ)Faridfo نوشته شده توسط:  اینکه داماد خرجی از جیب پدر زن بگیره مثل اینه که پدر زن یه شوهر واسه دخترش استخدام کرده باشه.

با هزار تومن می‌شه چیکار کرد؟
به درمان یه کودک سرطانی کمک کرد :-)
لینک زیر و پرداخت آنلاین

سپاس‌گزاری شده توسط: Sadi_gh , salam5 , khordad.girl , RASPINA , NP-Cσмρℓєтє , Bahar_HS , neda_Network , emahii
ارسال: #۱۵۵۱۰
۲۸ اسفند ۱۳۹۳, ۰۳:۰۶ ب.ظ
الهی اگر چه بهشت چون چشم و چراغ است
بی دیدار تو درد و داغ است.
دوزخ بیگانه را بنگاه است.
وآشنا را گذرگاه است
وعارفان را نظرگاه است
الهی اگر مرا در دوزخ کنی دعوی دار نیستم،واگر در بهشت کنی بی جمال تو خریدار نیستم.
الهی!
من به حور و قصور ننازم،اگر نفسی باتو پردازم،از آن هزار بهشت سازم.

"خواجه عبدالله انصاری"

در کمین فرصت باشید. امام علی(ع)Smile
 سپاس‌گزاری شده توسط: so@ , khordad.girl , انرژی مثبت , neda_Network

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۰,۳۵۴ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) morweb ۲,۶۹۵ ۷۴۵,۵۳۶ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: gogooli
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۱,۳۱۰ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. فرید ۹۰۷ ۲۶۸,۰۳۸ ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Bache Mosbat
  اگر داده ها در هر بار به طور مساوی تقسیم شود حداکثر عمق درختی log n خواهد شد؟ post98 ۱ ۳,۴۴۲ ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ahrmb
  اینترنت در آینده ناپدید خواهد شد hnarghani ۰ ۳,۵۳۰ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hnarghani
  اختلالی که زندگی شما را نابود خواهد کردشک و بدبینی ناشی از اختلال شخصیت پارانویید( morweb ۰ ۳,۵۴۹ ۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: morweb
  تعداد سوالات دروس تخصصی کامپیوتر تغییر خواهد کرد؟؟؟ Denize ۱۸ ۱۹,۵۵۲ ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shovaliehsiah
Question لطفا تجربیات خود را در مورد نوشتن سمینار و پایان نامه بگویید Potential ۲۴ ۲۲,۵۹۷ ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: انرژی مثبت
  یک موضوع جدّی که اگه دقت نکنیم، مایه‌ی سرافکندگی ما در قیامت خواهد بود silver_0255 ۸ ۸,۲۴۸ ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: silver_0255

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close