(۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۲۷ ب.ظ)nanajoon نوشته شده توسط: دوستانی که در مورد نوشته های من در بالا نظر داده بودن من کلی اینجا جواب میدم (این متن پاسخ چند نفر است)
از دیشب نشستم به جواب هایی که به حرف من داده شد فک می کنم دوستان ما که توی یه سیاره دیگه زندگی نمی کنیم همه ما توی زمین هستم همه توی ایران هستیم اینجایی هم که من وایسادم یکی از مناطق تهرانه وا... من این مدل ازدواج ها رو امسال زیاد دیدم شاید اون اقا دوماد ها شانس اورده بودن همچین اتفاق هایی براشون افتاده بود؟؟همون اندازه که حرف های من برای شما عجیب بود حرف های شما هم برای من عجیب بود حتی برای برادرام عجیب بود!!!!الان خانواده مخصوصا خانواده دختر خیلی کمک می کنن .نمی دونم شاید ما ها دیدمون به زندگی خیلی متفاوت باشه؟؟ من میخواستم کامل وارد جزییات بشم اما فک کنم گفتن این حرف ها به زیان خانم ها باشه تا همین جا هم که گفتم فقط خواستم به شما اقایون بگم انقد ماجرا رو برا خودتون سخت نکنین مورد هایی که دیده بودم یکی دوستم بودخونه ماشین جهیزیه حتی پدر دوستم از اشنا بازی استفاده کرد دست دومادش رو توی یه سازمان دولتی تحقیقاتی بند کرد((البته داماد مهندسی شیمی بود پسر عموی دوستم بود و دوستم هم با این که خیلی خانم مهربون دوست داشتنی بود قدش از نرم طبیعی کمتر بود))
مورد دیگه هم یه خانواده توی اشنا هامون بودن ۳ تا دختر داشتن سنشون داشت به نسبت میرفت بالا برای ازدواج دختر اولشون همه این کارارو کردن((البته یکم کاراشون جنبه تبلیغاتی داشت برای ۲ تا دختر بعدی)
مورد بعدی هم ۲ تا از دوستان دوره دبیرستانم که از همون دوره پدراشون هم په فکر خونه خریدن هم ماشین وجهیزیه دختراشون بودن که اخر سر هم به دختراشون هم دادن
وا... من قشنگ یادمه دبیرستان که بودم بیشتر دوستام همه میگفتن که خانوادهاشون یه خونه نقلی هم برای بعد ازدواج دختراشون کنار گذاشتن
بازم ما توی اشناهامون زیاد میدیدم که خونه دادن انقد این ماجرا رو زیاد دیدم که فک میکردم دیگه گفتن نداره!!!!من تاحالا فک می کردم اقایون چون تجرد خیلی بهشون خوش میگذره نمی رن زن بگیرن تمام تصورم این بود الان انقد دوستی ها باب شده که اقایون میگین چرا بریم ازدواج کنیم و پا بند یه نفر بشیم میریم دوست میشیم که هم مسئولیتی نداره هم تنوع داره فک نمی کردم اقایون میخوان زن بگیرن ولی مشکلاتی سر راهشون نمیزاره؟
مگه ما حرفای شما را انکار کردیم.
قطعا" وجود داره و بخاطر وجودش هست که می بینیم بعضی اقایان دنبال پدر زن پولدار هستند
همانطور که عکسش هم هست و دختر خانمهایی دنبال شوهر پولدارند.
ما هم تو همکلاسیها داریم چند نفر که سخت دارند دنبال میگردند و البته مواردی را هم پیدا کرده اند ولی دنبال پولدارترش هستن.
تو فامیل هم داریم . ولی اینجور وصلت ها را من بشخصه نمی پسندم.
اگه دختر خانم هم پدرشان پولداره ، پولدار باشه ولی من بخاطر وضع مادی ایشان ازدواج نمیکنم.
بله میدانم این طرز فکر باستانی است ولی چه کنیم دیگر ما این طرز فکر را از اجداد به ارث بردیم.
یعنی اگر هم مثلا" من شرکتی بزنم و حالا پدر زن آینده کمکی بکند که اون شرکت رونق بگیرد باز توجیهی داره ولی اینکه بعضی دوستان فقط درس خونده اند (که با عرض پوزش درس خوندن نسبت به کار درست و پول دراوردن از علم شاید نسبتش یک به صدهزار هم نباشه)و انتظار دارند مثل مدرسه جایزه شان یه زن پولدار باشه من نمی پسندم.
در جامعه ما با همه پلیدیها و زشتیهایی که درش دیده میشه هنوز هم بعضی آقاپسرها هستند که شخصیت ، و فاکتورهای روحی روانی دختر خانم براشون مهمه و پول ایشان فاکتور مهمی نیست. حالا تعداد این اقایان البته کمه
حالا این بحث خیلی وسیعه . مثلا" اینکه خانواده عروس از نظر مالی وضعشان خیلی بالاتر باشه خودبخود عوارضی هم برای خانواده داماد داره که بحثش متفاوته.
و اینکه واقعا" چرا وقتی تعادل برقرار نیست با پول سعی بشه تعادل را برقرار کرد.
واقعا" اگه یه روز با هم این زن و شوهر به اختلاف بخورند و همسر گرامی داماد را از خونه بندازه بیرون ............
ایشالا که پیش نمیاد.
البته در جامعه ما پولدارها گاهی مثلا" یه داماد دکتر کم دارند یا دکتر مهندس . خب اینهم یه روشی است که این نقیصه را هم جبران کنند.
در هر صورت نمیدانم منظور شما از طرح این موضوع و اصرار به کلیت دادن اون چی بود. ولی کلیت نداره.اینکه شما میگید امسال هر چی عروسی رفتین اینجوری بوده من خدای ناکرده نمیگم حرف شما اشتباهه. ولی عدم تعادل در زندگی مشترک با عوض کردن نقش افراد عوض نمیشه. این جمله را از مدیر کل سابق بگم که : ازدواج معامله نیست.
من فقط نظرم را گفتم . اصراری هم به این ندارم که حرفم را بکرسی بنشانم. چون این یک سلیقه و روش زندگیه تا یک بحث استدلالی.