(۲۴ اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۱۹ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: هرچی به عید نزدیکتر میشیم بازار این بحثا داغتر میشه داخل این سه روز موضوعات رصد شده: مانتو، حلقه ، فوتبال، معادله دومجهولی آبجی۲۲
من دیگه حرفی ندارم
پ.ن:نمیدونم چرا هروقت نام کاربری ابجی۲۲توذهن میگم حس میکنم باید صدامو بندازم ته گلو و عین آقایون به صورت داش مشتی بگم چرا واقعا؟؟؟
اخی ابجیه بیچاره
khordad.girl نمیدونم از خودشون باید پرسید چشون بود اون شب،تازه ما فرداش برگشتیم گناوه شاید اگه میموندم کیس ها بیشتر میشد
من ک مشکلی ندارم شهرخودمون نباشه همیجوری میگفتم ک یچیزی گفته باشم
فکرکنم شهرهای مختلف قیمت مختلفی داره حلقه،شهرما ک خیلی دستمزد میکشن واسه حلقه ولی شنیدم اصفهان دستمزدش خیلی کمه
دوستم ی حلقه ساده گرفته بود فقط چندنگین داشت۹۰۰ت
عقدهیچ خرجی نداره،واسه عقدخرج نکنید پولاتونو جمع کنیدواسه عروسی خرج کنید،واسه عقد فقط ی حلقه بخرید و برید محضرهمین
(۲۳ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۴۲ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: آبجی جان، دنبال جواب سوالت اینجا نگرد... آدما و افکارشون و دنیاهاشون مثل هم نیست
اگر من در مواجه با مسئله ای به صورتی رفتار کنم، شاید کس دیگه اینطوری برخورد نکنه... بسته به ذهنیت اون فرد و شرایطی که گذرونده و نتیجه ای که بهش رسیده عکس العملش فرق میکنه
ممنون ولی جواب بچه ها خیلی خوب بود به واقعیت خیلی نزدیک بود مخصوصا جوابDensikeکه ۲ روز باید فکرکنه