(۲۴ اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۱۹ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: هرچی به عید نزدیکتر میشیم بازار این بحثا داغتر میشه داخل این سه روز موضوعات رصد شده: مانتو، حلقه ، فوتبال، معادله دومجهولی آبجی۲۲
من دیگه حرفی ندارم![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
پ.ن:نمیدونم چرا هروقت نام کاربری ابجی۲۲توذهن میگم حس میکنم باید صدامو بندازم ته گلو و عین آقایون به صورت داش مشتی بگم چرا واقعا؟؟؟![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
اخی ابجیه بیچاره
khordad.girl نمیدونم از خودشون باید پرسید چشون بود اون شب،تازه ما فرداش برگشتیم گناوه شاید اگه میموندم کیس ها بیشتر میشد
من ک مشکلی ندارم شهرخودمون نباشه همیجوری میگفتم ک یچیزی گفته باشم
فکرکنم شهرهای مختلف قیمت مختلفی داره حلقه،شهرما ک خیلی دستمزد میکشن واسه حلقه ولی شنیدم اصفهان دستمزدش خیلی کمه
دوستم ی حلقه ساده گرفته بود فقط چندنگین داشت۹۰۰ت
عقدهیچ خرجی نداره،واسه عقدخرج نکنید پولاتونو جمع کنیدواسه عروسی خرج کنید،واسه عقد فقط ی حلقه بخرید و برید محضرهمین
(۲۳ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۴۲ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: آبجی جان، دنبال جواب سوالت اینجا نگرد... آدما و افکارشون و دنیاهاشون مثل هم نیست
اگر من در مواجه با مسئله ای به صورتی رفتار کنم، شاید کس دیگه اینطوری برخورد نکنه... بسته به ذهنیت اون فرد و شرایطی که گذرونده و نتیجه ای که بهش رسیده عکس العملش فرق میکنه
ممنون ولی جواب بچه ها خیلی خوب بود به واقعیت خیلی نزدیک بود مخصوصا جوابDensikeکه ۲ روز باید فکرکنه