به همین زودی شد یکسال
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
روزهای سختی گذروندم، خیلی سخت، هر لحظه با اضطراب با ترس، با کابوسهای شبانه با خبرهای بد.... اما، اما گذشت
یوقتایی کم آوردم، غر زدم به خدا، صداش زدم اما جوابم رو نداد(لااقل اونطوری که من میخواستم) باز صداش زدم چون کس دیگه ای رو نداشتم و ندارم اینجا شد صحنه بروز لحظات تلخ و شیرینم، گاه خندیدم و نوشتم و گاه مثل الان گریه کردم و نوشتم... لحظات خوشم کم نبود ولی غم ته دلم بود و هست که سایه اش رو همه لحظه هام بود، عوض شدم، بزرگ رو نمیدونم ولی پیر شدم
هر چی بود گذشت... و بازم میگذره
میدونم روزهای سختتری پیش رومه، ولی هنوز ریشه هام به یه جایی وصل هست و امید دارم که نبُرم، امید دارم جزو زیانکارانی که تو سوره بقره گفته نباشم کسی که با بارش بارانی همه کاشته هاش و داشته هاش از بین بره چون جای مناسبی برای کاشت انتخاب نکرده
نمیدونم چه خواهد شد، فقط میدونم که جایی که هستم کاری از دستم برنمیاد جزء همراهی، باید صبور باشم تا بتونم همراهی کنم، صبور باشم تا بتونم تسلیم رضای تو باشم، دستم رو از دستت رها نکن جز تو دیگه کسی برام نمونده که غصه از دست دادنش هر لحظه تنم رو بلرزونه
........................
اینهمه روضه خوندم که بگم عیدوت مبارک
دسترسی نداشتم یه تاپیک جدید بزنم
انشاالله سال پربرکتی برای همه باشه
دعا میکنم قدر داشته هاتون رو بدونید، پدری که گرمای نفسش تو خونتون هست و مثل کوه پشتتونه، برادری که سایه ای از پدر داره، مادری که چتر عشقش رو سرتون بازه، خواهری که غم خوار لحظه های تنهاییتونه و قدر تن سالمی که دارید و قدر دل مهربونی که دارید، قدر عشقی که تو زندگیتونه، قدر همت و تلاش و غیرتی که واسه ساختن زندگیتون دارید و .... شکر گذار داشته هاتون باشید بقیه اش میگذره خیلی خیلی سریعتر از اونی که متوجه بشید
التماس دعا دارم
ایام به کام و سال نوتون از همین الان مبارک
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
راستی اگه از کسی دلگیرید تو حال و هوای سال تحویل ببخشیدش و رهاش کنید
اونایی که شکست عشقی خورده بودید، بگذرید و بپذیرید که تموم شده، دنبال یه زندگی جدید باشید و به خودتون فرصت تجربه یه عشق تازه رو بدید
هر کسی حق داره برای زندگیش تصمیم بگیره و یادتون باشه اون آدم با حق انتخابی که داشته تصمیم گرفته که نخواد کنارتون باشه، به انتخابش هر چند سخت احترام بگذارید و اشتباهش رو ببخشید