(۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۹ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (11 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ق.ظ)samane .gh نوشته شده توسط: کمتر کسانی میدونن آواز قو یعنی چی ....!!؟؟؟
قو تنها پرنده ای که یک بار عاشق میشه ...
و برای همیشه پای عشقش میشینه
و تو تمام زندگی هر کاری برای راحتی عشقش انجام میده
قو تنها پرنده ای که زمان مرگشو میدونه کی هست چه زمانی میمیره
قو یک هفته مانده به مرگش میره جایی که برای اولین بار عشقش یعنی جفتشو دیده و عاشقش شده ،اونجا میمونه تا زمان مرگش فرا برسه
و یک روز مانده به مرگش یه آوازی برای عشقش از خود سر میده میخونه که بهترین زیباترین آواز میان پرندگان ست
و بعد سرش را روی بال هاش میزارو میمیره ،،،،،!!!!
بعدم کلاغا و مورچه ها و اینا میخورنش
دقیقا آخر داستان ناقص بود الان کامل شد :)))
(۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۹ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط: (11 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۳ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: اها ، آره دیگه فردای همون باخت بارسا جلوی سلتاویگو بود
خب اینا همش مشکلاتش با انریکه بود به خاطر اینکه یه رفتار دیکتاتور مانندی درست کرده بود و اون موقع به خاطر سیاست های غلطش بارسا بد نتیجه میگرفت ...
این خیلی با کاری که رونالدو کرد یعنی عصبانیت چون هم تیمیش به حّجای اون گل زده فرق داره به نظرم
خیلی جالبه
همین مسی سر قضیه تووز هم حرفشو به کرسی نشوند و نذاشت مربی آرژانتین توز رو دعوت گفت یا من یا توز
اونوقت این حرکتا خوبه ولی ناراحتی کریس واسه اینکه گل نزده ، بد؟؟؟؟
کریس ناراحتیش این،بود که چرا هم تیمیش توپ رو ول نکرده خودش،بزنه ، من به شخصه این رو خیلی زشت میدونم
اما راجبه توز ... این حرف رو به عنوان یه طرفدار آرژانتین تعصبی میگم ... بازی های جام جهانی آفریقای جنوبی یادته ؟ توز با تیم چکار کرد ؟ یه دونه پاس به مسی نمی داد ... حتی با اینکه بازی با مکزیک توپی که مسی به راحتی خودش میتونست بزنه گل ( دروازه خالی بود ) پاس داد به توز ... من بازی آرژانتین آلمان رو نگاه نکردم چون همون،لحظه اول دیدم توز رو بازی دادن میدونستم باختیم ...
حالا توز چرا این کار رو میکرد ؟ چون میگفت چوا خبر ها فقظ از کریس و مسی می نویسن منم هم سطح اونا هستم
دخالت تو کار مربی خوب نیست ، ولی اگر مسی اینکارو تمیکرد غیر ممکن بود به فینال برسن و به عنوان کسی که بیشتر از اینکه طرفدار مسی باشه طوفدار آرژانتین هست راضیم که دخالت کرد و امیدوارم هیچوقت توز دوباره دعوت نشه