(۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۵۶ ب.ظ)nanajoon نوشته شده توسط: بچه ها من برای ازمون ارشد توی حدس فک می کنم شبکه خواجه نصیر رو بیارم البته یه مشاورم بهم گفت احتمالش هست بیاری شبکه رو در حد mcseوnetwork+یکم هم cisco packet tracer بلدم از برنامه نویسی متنفرم ولی خوب شنیدم توی ارشد به برنامه نویسی احتاج هست به نظرتون بیخیال شم برم دنبال علاقم؟یادمه دوره لیسانس علت بیشتر درس نخوندنام همین بی علاقگی بود من حتی میترسم از این افکارم به خونوادم چیزی بگم اخه مگین دختره حتما عقلش رو از دست داده
اگر واقعا از علاقتون مطلع هستید، یعنی هدف همنده نه الکی، برید دنبالش... منظورم از هدفمند این هست که میدونید که واقعا علاقه است نه اینکه به فرض مثال فقط میگید هنر دوست دارم و اینکه تو اون استعداد و توانایی هم دارید، مثل ورزشکاری نباشه که استیلش اصلا برای اون ورزشی که انتخاب کرده نمیخونه و زورکی میخواد قهرمان شه. چون اگر اینها رو در نظر نگیرید و از درس و موقعیت الان بگذرید و برید دنبال علاقتون و ببینید نه بابا این اصلا علاقه من نبوده و خوشم نمیاد ازش، خیلی بد سرخورده میشید
بعد ببینید آیا اون علاقه شما قرار هست منبع درامد هم باشه براتون، اگر جواب مثبت هست، آیا شما توانایی رسوندن اون به درامد رو دارید، آیا اون رشته درامد زایی داره، تو شهر و مکان شما جواب میده
اما در کل پرداختن به علاقه لذت بخش هست، اگر نمیتونید برید دنبالش سعی کنید کم کم به رشته اتون علاقه مند شید
همیشه هم کنده شدن از موقعیت ثابت و به نسبت خوب حال برای رسیدن به یه آمال سخت هست و شجاعت زیادی میخواد که کار هر کسی نیست و ریسک پذیر باید بود و روحیه خطر کردن داشت و تحمل حرفهای دیگران یا نظراتشون این که بگن عرضه نداشت کارش رو تموم کنه و هزار مورد دیگه. ممکن هست خانواده اتون تاییدتون نکنن ممکن هم هست تایید شید، بهتره باهاشون در میان بگذارید و تو ذهنتون داستان پروری نکنید که عکس العمل چه خواهد شد و بیشتر اذیت نشید.
فقط اینکه تصمیم بگیرید و انقدر تو این مرحله نمونید، اینکه چندسال نگذره و بگید خدایا من اینو دوست ندارم و .. اینطوری اذیت میشید. زودتر تصمیم بگیرید تا تکلیفتون با خودتون مشخص شه و ذهنتون آروم بگیره