(۳۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۱۶ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: - دقیقا یه فکرایی تو سرم هست واسه همین کار آزادی که گفتید.. اما محدودیت ها زیاده یا شاید به نظر من زیاده
مهم ترینش بیمه!
- وگرنه من جزو همونام که از پشت میز نشینی و کارهای کسل کننده متنفرم. مثلا یکی از آرزوهای من اینه که برم دو سال تو قطب جایی که اصلا انسان نیست زندگی کنم و قوانین طبیعت قطب رو یه جوری ربط بدم به رشته خودمون!!!
خیلی خیلی در این زمینه حرف هست، چون شاید جاش اینجا نیست ادامه نمیدم اما فقط دو تا نکته کوچیک: اولا چون صحبت از بیمه کردید، منظور من اصلا این نبود که کسی که به این سبک کار میکنه لزوما جای دیگهای کار نمیکنه، اصلا اعتقاد من اینه که این سبک در صورتیکه به صورت تخصصی و صرفا به همین شکل انفرادی دنبال بشه قطعا آدمهای "تکی" قویای به وجود میاره، ولی همین افراد ممکنه در اجرای کارهای تیمی و مشارکتی به مشکل بخورند.
مثلا یه فردی رو در نظر بگیرید که یه برنامه نویس وب آزادکاره و از طریق روابط کاری، سایت خودش و یا وبسایتهایی مثل
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
و
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
از کارفرما پروژه میگیره و قرارداد میبنده و واسه خودش درآمدی هم داره، حالا ممکنه همین فرد بره و تو یک شرکت در قالب یک تیم نرم افزاری مشغول توسعه یه سرویس نرم افزاری تحت وب بشه که اصلا ماهیت و گستردگی اون در حدی هست که قابلیت اجرای انفرادی نداره و لازمه که چندین تخصص در کنار هم قرار بگیرن تا اجراش کنند، مثلا یه چیزی مثل فعالیتهای
. پس این فرد میتونه اون مزایای بیمهای، حقوق ثابت و... رو هم با فعالیت تو اون شرکت در کنار درآمد مستقلش داشته باشه، در واقع منظورم از گفتن واژه آزادکاری این بود که این این نوع کسب درآمد یک شیوه خیلی خوب برای افرادی هست که اصلا دوست ندارند محیط کار خارج از خونه رو تجربه کنند.
دوما در مورد بیمه برای افرادی که تو هیچ سازمانی کار نمیکنند و خودشون واسه خودشون پروژه میگیرند و اجرا میکنند، من سه روش به ذهنم میرسه که چون دیدم خیلی طولانی شد دو تاش رو پاک و یکیش رو اینجا مینویسم:
عضویت در
که معمولا بسته به شرایط استان مربوط اعضاء میتونند از خدمات بیمه تکمیلی استفاده کنند >>
//
توصیه: نظام صنفی رایانهای برای دانشجویان مهندسی کامپیوتر یه چیزی مثل نظام مهندسی برای دانشجویان برق و عمرانه که هنوز اونجوری که باید شناخته شده نیست و جانیفتاده، یعنی در این حد مهمه و میتونه امتیازات ویژهای رو به جامعه مهندسی کامپیوتر و IT بده، از استفاده از برندش (شاید برای افزایش اعتبار کاری) تا امکان مشاوره و نظارت روی پروژههای فناوری اطلاعات استانی که البته با شرکت توی آزمون احراز صلاحیت میشه به اون درجه رسید، و... موارد دیگه که میتونید به
برید و در مورد شیوه عضویت، شرکت توی آزمون مشاورین و... اطلاعات بیشتری رو بگیرید. البته در مورد عضویت در
هم بدونید بد نیست.