(۲۸ فروردین ۱۳۹۵ ۱۰:۳۰ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: حتی گفت من کنکور ارشد هم نمیخواستم بخونم.یک شب بابام اومد به خوابم و گفت از فردا برنامه ریزی کن برا ارشد.گفت حدود یک ماه هم بیشتر نخوندم و رتبه ۲۶ شده بود.
من فقط میتونم بهش روحیه بدم و بگم دختر توانمندی هست .خداروشکر امروز بهم خبر داد که یکی دیگه از دوستان مشتکرمون بهش گفته بیا تو شرکتمون برای کار.از ته دل آرزوم میکنم این موقعیت براش جور بشه. چون خیلی باهوشه ولی شرایط درس خوندن و ادامه تحصیل هم نداره. یعنی خودم گاهی فکر میکنم درس خوندن برای این دختر به درد نمیخوره. باید یه برنامه ریزی برای زندگیش کنه.
من معمولا اینجور چیزا پست نمی دم چون حالیم نمیشه چی به چیه...
ولی معتقدم این دوستت بیش از هرچیز دیگری به پول نیازمند هست تا مسائل دیگه...(اولویت)
با این وجود ازدواج به خاطر پول به نظر اشتباهه مگر اینکه آقای خواستگار واقعا آدم خوبی باشه ولی احتمال اینکه یک انسان خوب و همچنین پولدار بیاد خواستگاری رفیقت کمه.
به هر حال پیشنهاد من اینه که رفیقت کار یادبگیره و کار کنه و خودش پول دربیاره و به خودش متکی باشه. درسته واسه دخترجماعت پول درآوردن تو جامعه ما مثل پسرا راحت نیست ولی بهترین راه همون یادگیری مهارت و کار کردن هست.
یادگیری مهارت های کامپیوتری که بشه ماهیانه ۵تومان درآورد شاید سخته ولی شدنیه و کافیه همون تلاش واسه ارشد خوندن رو بگذاره واسه خوندن چیزی که بشه ازش پول درآورد و زندگی رو چرخوند.
اگر وقت گذاشتن واسه ارشد جلوی یادگیری مهارت واسه کار(یا خود کار کردن) رو میگیره بهتره که ارشد نخونه(مگر اینکه ارشد کمک میکنه بهش واسه فرار از جو مسموم خانه و فراموش کردن لحظه ای مشکلات)
انتخاب شغل برنامه نویسی بین رشته های کامپیوتری و بین اونها اندروید یا پایتون جزو بهترین ها واسه کسب درآمد هست.(تهران)
با همین پایتون فسقلی میشه ۲-۳تومان در آورد.
تو اینجور مواقع داشتن اعتقاد مذهبی و افزایش اطلاعات دینی و تکیه بهش خیلی موثر و مفیده.
داخل پارنتز: اخلاقا باید اساتید دانشگاه محل تحصیلش که دستشان به جایی بنده واسش شغلی فراهم کنند. از تدریس و آموزش خصوصی بگیر تا کار تو پروژه هایی که اساتید با پارتی بازی میگیرن.