(۲۷ فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۵۳ ب.ظ)samanbeigmiri نوشته شده توسط: صرفا جهت تزریق آگاهی :
فقط یه احمقِ نابغه ی تنها با کلی عقده های سرکوب شده میتونه تمایزی بین دو جنس قائل بشه . . .
و یه جهنم از زندگی برای خودش بسازه، در حالی که هیچ چیزی از خودش نداره "و برده ی متعصبی از یه تفکر سمی هست".تلاش های فردی هر کس برای رفع نیازش، هرگز نمیتونه متضمنِ یک زندگی اخلاقی باشه.چه بسا دانشمندانی که ولعِ دیدن انفجار اتمی،انسانیت رو در اون ها خاموش کرد . . .
و من شانس آوردم که نابغه نیستم
جنس خوب سرمایه س . . .، بانک خوب "علامت سوال"(؟؟؟؟؟؟)!!
خب این پست به احتمال صدی ۹۹ به خاطر این پست من "ماشین لباسشویی و ماشین ظرفشویی و ماشین بچهشویی و کهنهشویی و همهچی شویی اختراع بشه دیگه آخرش همین میشه دیگه خخخخخ" هست.
اول اینکه دقیق نمیدونم منظورتون شخص من بودم یا حداقل یکی دو نفر دیگه از افرادی که اون پست من رو لایک کرده بودند، اما بدیهی هست که اون پست من صرفاً شوخی بود چون اولاً طرز فکر من در مورد تمایز بین جنسیتها توو تاپیک ازدواج مانشت مشخص هست (که اتفاقا در یک مورد جنجالی هم شد)، دوماً وقتی چند نفر با افکار تا حد زیادی متفاوت در این باره، از اون پست تشکر کردند، نشون میده که همهشون درک کردند اون فقط یک شوخی هست، به جز شما. طبق حرف خودتون، اوکی از نظر ذهنی نابغه نباشید و خدا رو هم شکر کنید در این باره، اما لطفاً از اونور بام هم سعی کنید نیفتید که یک شوخی رو متوجه نشید. شاید هم بهتر باشه صبحها پُست بذارید چون به هر حال در طول روز برای کنکور مطالعه میکنید و هر کسی هم جای شما باشه این وقت شب انتظارش میره که همه چی رو به هم ببافه.
دوم اینکه هر کسی مثل من و شما فکر نمیکنه احمق نیست. حتی اگه فرض کنیم یک شخصی این تفکر رو داره که وظیفهی زن شستن کهنهی بچه هست، حق ندارید با لفظ احمق صداش کنید همانطور که اون شخص حق نداره به خاطر حرف از تساویِ حقوق زن و مرد، شما رو لاابالی یا سکـسیست بنامه. هر دوی این افراد اشتباه میکنند که من و شما جزو گروه اول هستیم.
ربطش به عقدهای بودن رو متوجه نشدم. ممکن هست کسی از نظر شما کوتاه فکر باشه که میتونه هزار و یک علت داشته باشه (مثلاً محیطی که بزرگ شده)، ولی لزوماً کسی به خاطر طرز تفکرش عقدهای نیست یعنی لزوماً عقدهای پشت هر تفکر نیست. افراد مذهبی و غیرمذهبیِ زیادی با دانش بسیار بالا در طول تاریخ بودند که طبق تقسیمبندی شما همه عقدهای از آب در میان. اگر مخاطبِ خاص این پست من بودم که عرض کنم نه خیر تنها نیستم (با هر تعریفی که از تنهایی دارید)، هر چیزی هم که میشد به صورت اکتسابی بهش رسید و خواستم رو بهش رسیدم یا در حال تلاش براش هستم، پس عقدهی چیزی رو ندارم. امیدوارم شما هم عدمِ توزیع یکنواخت امکانات و مواردی از این قبیل که نصف پستهاتون بهش تعلق داره بهش برسیذ تا ولو به احتمال یک درصد در شما منجر به عقده نشه.
البته برای من که فرقی نمیکنه اما خوب میشه فعالیتهای مدنیتون رو لطفاً برای بعد از کنکورتون نگه دارید چون یک موقعی تضارب آرا میشه و دم آخر تمرکزتون رو از دست میدید دو ماه دیگه اوقات تلخی میشه برای همه.