(۰۴ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۴۳ ب.ظ)sorlin نوشته شده توسط: مگه چی نوشته بود ؟
یعنی ما کاربرا باید بترسیم ؟؟
اگه چنین نظارتی روی این سایت هستش و همچین همکاری ای با دادستانی و نهادهای امنیتی هستش یعنی ازادی بیان صفر هستش دیگه اینجا و احتمالا هم حریم شخصی افراد پایمال میشه از اطلاعات شخصیشون سواستفاده میشه .. :|
دوست عزیز لطفاً اجازه بدید تا ذهن دوستانمون رو در اینجا روشن کنیم . استفادۀ خوفناک از کلمات دادستانی و یا نهادهای امنیتی کار شایسته ای نیست چرا که ترس این بخش ها باید بر جان مجرمین و خلافکارها بیوفته تا مایی که صرفاً برای تبادل نظر و ارتقاء سطح علمیمون به اینجا سر میزنیم . البته بماند که شما هم یک کمی روحیه جیمزباندی و مأمور مخفی بودن هم دارید . اینو از عکس پروفایل به همراه نظرتون برداشت کردم.
بگذریم من از ابتدای صبح که متوجه این اتفاق شدم تا الآن به واسطه صحبتها و البته تحقیقاتی که کردم متوجه مواردی شدم که بهتر میبینم برای تنویر افکار دوستان و حضار بیان کنم . شخصی با ایجاد یک اکانت در روز گذشته (اینو در تاریخ ثبت نامش که دیروز درست کرده بود میشد ببینی) ناگهان در ابتدای صبح امروز یکشنبه ۹۲۱۲۰۴ به سرش میزنه و شروع به انتشار چندین عکس ناجور (خیلی ناجور در حد چشمامو میخوام ببندم از خجالت
) در یکی از بخش های انجمن میکنه و تازه اینجوری که برخی دوستان اعلام کردند این مطلب زشت رو برای چند نفر هم به صورت اختصاصی میفرسته . در اون لحظه هیچکدوم از مدیران سایت نبودند و از قضا با توجه به اینکه سایت مخاطبین مختلفی داره من جمله برخی از ناظرین قانونی در دستگاههای ذیربط و اینکه عکس منتشر شده هم در صدر مطالب قرار گرفته بوده این مورد به عنوان تخلف ریپورت میشه و گویا از این به بعدش که روال همیشگی این دست از موضوعاته سریعاً خود سایت همونطوریکه آقای دکتر گفتن میرفته که فیلتر بشه و به خاطر نوع عملکرد سایت که علمی هست اتفاق نمیوفته ولی در این مواقع از صاحب سایت طبق قانون جرایم رایانه ای میخوان که کاربر رو بلوکه کنند . این مورد در چندتا از فورومهای دوستانم هم اتفاق افتاده . پس میبینید تا اینجاش چیز عجیب و غریبی نیست و زیاد هم وحشتناک نیست . به هر حال هرکی خربزه میخوره باید جوابگوی خربزه ای که خورده هم باشه
چه آقای دکتر بخواد و چه نخواد ایشون محکومند که نمی بایست میذاشتن اینجور چرندیات در انجمن قرار بگیره (اینو من نمیگماااا قانون میگه !! ) خب با این وضعیت میخوام ببینم دوست عزیز sorlin گرامی شما مسئولیت محتوای غیرقانونی و بیشرمانه ای رو که اون کاربر گذاشته رو قبول میکنی ؟ مسلماً خیر ، پس به همین خاطر هم ، قانونگذار در این مواقع صاحبان سایتها رو موظف کرده تا براساس قانون با این کاربران برخورد بکنند . بهتره پیش از اطلاع داشتن از موضوعی بیخودی ذهن بقیه رو مشوش نکنیم و با کلمات تهوع آوری که امروزه اکثراً داره از دهن سوء استفاده گرها درمیاد (آزادی بیان ، نبود امنیت و ...) موضوع رو به بیراهه نکشونیم . اینجا یک محل علمی هست و محل رفت و آمد انسانهای باشخصیت مثل خودت عزیزم پس بذار با این جانوران روانی که در نهایت با این نوع کارهاشون منجر به ضربه زدن به کلیت سایت میشن برخورد بشه و ضمنا خودمون هم میبایست نظارت کنیم و دکتر بیچاره را تنهاش نذاریم .جاداره به اون کاربر محترم آقای alireza khoshfekr هم بگم این جواب برای شما هم بود و اگر غیر از این هستش بفرمایید فردا تشریف ببرید مراجع قانونی مربوطه و بگید شما بودید که اون عکس ها رو گذاشتید . لطفاً مراعات بکنید و هرچی که به ذهنتون رسید اینجا قرار ندید . اگه کسی هم به قول شما خریتش گل میکنه باید با خریت سنج متر کنند ببینند چقدر خر شده اگه از حد متعارفش عبور کرد باید باهاش برخورد کرد . اگه خواهر ، مادر و یا همسر شما مخاطب این سایت بود و این عکسها رو اون کابر نامحترم براشون به طور شخصی و اختصاصی ارسال میکرد بازهم از این نظرات متعالی میفرمودید ؟!! به امید رشد فکری و فرهنگی همه ایرانیان در حد رتبه یک جهانی .