sadafak7 (قله مانشت رو فتح کرده) ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ ثبت نام: ۲۰ شهریور ۱۳۹۲ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۲۵ March 2025 , 10:48 AM وضعیت: آفلاین |
|
![]() |
امضای sadafak7هیچگاه اجازه ندهید احساس ناامیدی باعث شود در نهایت به کمتر از آنچه که لیاقتتان است رضایت دهید... |
نظرهای کاربران
|
|
![]() |
sarah_azd (09 خرداد ۱۳۹۳ در ۱۱:۳۶ ب.ظ) |
سلام صدف جان.من تو خونه پرینتر و اسکنر ندارم.برا همین تهیه مدارک و ارسالشون موند برا فردا که بتونم برم بیرون و کارا رو بکنم. فردا حتما میفرستم.امیدوارم دیر نشه. |
|
![]() |
sarah_azd (08 خرداد ۱۳۹۳ در ۱۱:۲۷ ب.ظ) |
ممنون عزیز گفتم شاید بقیه بچه ها میدونن دیگه تو تاپیک زیاد اسپم ندم. ضمنا یه چیزایی نوشتم.لطفا بخون.فقط برا اینه که از یه جایی شروع کنیم.میدونم مشکلش زیاده |
|
![]() |
sarah_azd (08 خرداد ۱۳۹۳ در ۱۱:۰۹ ب.ظ) |
سلام صدف جان میشه درمورد کلیت این نامه که چیو باید بگه و مخاطب دقیقش کیه یه توضیح بدی؟ |
|
![]() |
reza777gh (03 خرداد ۱۳۹۳ در ۱۱:۳۹ ب.ظ) |
سلام میشه بپرسم چرا شما مشخصات نمیدین؟! پیش خودم میمونه ! هم مشخصات و هم دلیل نفرستادنش چون میبینم امروز ساعت ۸ آنلاین شدین ولی جواب ندادید! |
|
![]() |
reza777gh (03 خرداد ۱۳۹۳ در ۰۴:۲۱ ب.ظ) |
سلام برای نامه ریاست جمهوری لطفا سریع مشحصات بدید اگر هنوز ندادید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
![]() |
reza777gh (03 خرداد ۱۳۹۳ در ۰۱:۲۳ ق.ظ) |
سلام خسته نبایشید شمام لطفا مشخصات بدید برای نامه ریاست جمهوری | |
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |