be_sooye_movafaghiat (قله مانشت رو فتح کرده) تاریخ ثبت نام: ۱۸ فروردین ۱۳۹۲ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۲۳ November 2024 , 02:05 PM وضعیت: آفلاین |
|
|
|
نظرهای کاربران
|
|
fo-eng (15 اسفند ۱۳۹۴ در ۱۰:۰۰ ب.ظ) |
|
ممنون میشم در انتخاب موضوع به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (20 آبان ۱۳۹۴ در ۱۰:۵۷ ب.ظ) |
|
سلام. لطفا در صورت اطلاع کمک نمایید. موضوع مرتبط با امنیت پایگاه داده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (03 آبان ۱۳۹۴ در ۰۲:۰۷ ق.ظ) |
|
با سلام. در صورت امکان من رو راهنمایی کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (22 مهر ۱۳۹۴ در ۱۰:۱۱ ب.ظ) |
|
با سلام. اگر امکان داره در انتخاب روش ها و الگوریتم های داده کاوی به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (02 مهر ۱۳۹۴ در ۱۱:۱۰ ب.ظ) |
|
سلام. عذرخواهی می کنم اگر بلد هستید منو راهنمایی کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (13 مرداد ۱۳۹۴ در ۱۰:۴۱ ب.ظ) |
|
با سلام. اگر امکان داره در انتخاب موضوع به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
|
|
سلام وقت به خیر برای ارشد چه کلاس های میرید؟ | |
directline (09 تیر ۱۳۹۳ در ۱۲:۵۵ ق.ظ) |
|
با سلام ممنون از این که اعلام کردید که کتاب آمار رو دارید، خواستم از طریق پ خ پیگیر بشم در مورد تاریخ چاپ و قیمت مورد نظرتون اما متاسفانه صندوق پ خ تون پر بود. در صورت امکان صندوق پ خ تون رو خالی کنید تا از طریق پ خ باهاتون در ارتباط باشم با تشکر |
|
fo-eng (10 خرداد ۱۳۹۳ در ۱۲:۴۳ ق.ظ) |
|
سلام .. خوبید .. چطور دادید امتحان رو ... | |
شهاب الدین (۰۵ خرداد ۱۳۹۳ در ۰۱:۵۳ ق.ظ) |
|
سلام ضمن ارزوی موفقیت اینجانب به جزوه طراحی الگوریتم شما نیازمندم، لطفا در صورت امکان در اختیار اینجانب قرار دهید. |
|
fo-eng (15 اسفند ۱۳۹۲ در ۰۲:۱۲ ب.ظ) |
|
سلامی دوباره مهندس جان .... انشالله شما هم به اونچه شایسته اش هست و دلتون می خواد برسید. والا در خصوص دروس من خودم یک پکیج پارسه رو خریدم و دارم از روی اونها می خونم و در این بین فرضا شنیدم که پایگاه داده پارسه خوب نیست و میگن مقسمی ...من می رم مقسمی رو می خونم و بعدا یه مرور روی پارسه می کنم ... من چند جایی دیدم برای محاسبات و ریاضی نوشته بودن پارسه خوبه.اگه بتونی تک فروشی گیرشون بیاری از مغازه ها که عالیه .. این دو تا تالار بحث های خوبی انجام دادن ببینیدشون: ریاضیات مهندسی: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. محاسبات عددی: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. زبان: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مدار منطقی: از مدار منطقی موریس مانو تعریف شنیدم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. همه ی اینها به کنار مهم تست هست که شنیدم هر چه بیشتر بزنید خیلی بهتره. |
|
fo-eng (14 اسفند ۱۳۹۲ در ۰۱:۳۳ ب.ظ) |
|
سلامی دوباره ... تشکر. بله منم نرم افزار خوندم ولی الان می خوام برم هوش مصنوعی در صورتی که دوست داشتم شبکه بخونم ولی ظرفیتش کم هست و بنا به دلایلی دیگه قسمت شده بریم هوش .. البته من نرم افزار هم زدم ولی اولویت با هوش هست :| خب من می خوام از هوش و پایگاه شروع کنم و شاید بعد نظریه ... ولی چون اولویت با هوش هست از هوش ... شما چی؟ کاملا موافقم. |
|
fo-eng (13 اسفند ۱۳۹۲ در ۱۱:۳۱ ب.ظ) |
|
سلام مهندس .. خوبید .. اینجا بهتر نیست صحبت کنیم ... آخه پیام خصوصی ها زود پر میشه و ... والا من واسه دولتی نخوندم و الان تازه می خوام شروع کنم به خوندن ... شما چی؟ |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |