deledivouneh (قله مانشت رو فتح کرده) پاسخ درست: ۲ سوال تاریخ ثبت نام: ۲۸ تیر ۱۳۹۰ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۰۵ January 2025 , 07:13 PM وضعیت: آفلاین |
|
امضای deledivounehدر وصل هم ز عشق تو ای گل در آتشمعاشق نمیشوی که ببینی چه میکشم با عقل آب عشق به یک جو نمیرود بیچاره من که ساخته از آب و آتشم |
نظرهای کاربران
|
|
maryam.raz (22 اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۰۹:۳۱ ب.ظ) |
|
سلام خوبین؟ میشه بگین ارشد کجا قبول شدید پارسال؟ چون رتبه من حدود شماست | |
reza777gh (30 اردیبهشت ۱۳۹۳ در ۱۰:۱۱ ب.ظ) |
|
سلام لطفا به این آدرس سربزنید حتما! خواهشانه! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
Jooybari (15 دى ۱۳۹۲ در ۰۲:۵۷ ب.ظ) |
|
سلام. من هیچ ارسالی از شما رو نبستم. فقط عنوان ارسالهاتون رو خوندم و اینجا گفتم ویرایش کنید. ویرایش عنوان هم به عنوان مثال مینوشتید "سوال کنکور ۵۰ مهندسی کامپیوتر سال ۹۰ - لم تزریق". | |
deledivouneh (15 دى ۱۳۹۲ در ۱۲:۴۶ ب.ظ) |
|
خیلی ممنون ازتون.می تونستین به جای بستن موضوع یه جواب اجمالی از سوالات هم بدید.پس دیگه سوالی در سایت مطرح نمیکنم.چون من برای همه سوالام عکس ضمیمه گذاشته بودم و لود عکس ضمیمه کار ۵ ثانیه هم نیست.اگه نگاهی به فروم بندازید متوجه می شید که برای جستجوی یک سوال خاص باید همه فروم رو جستجو کرد. مثلا سوالی مطرح میشه با عنوان پیچیدگی زمانی.من از کجا بدونم که این سوال موردنظرمهست یا نه؟ |
|
Jooybari (15 دى ۱۳۹۲ در ۰۵:۰۲ ق.ظ) |
|
سلام. لطفاً عنوان سوالاتی که مطرح کردید رو ویرایش کنید. یه توضیح از صورت سوال داشته باشید. در هر موضوع هم فقط یک سوال مطرح کنید. متشکر. | |
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |