mammad_asir (داره مانشتی ها رو بالا می بره) پاسخ درست: ۱ سوال تاریخ ثبت نام: ۲۵ فروردین ۱۳۹۰ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۱۷ November 2024 , 03:35 PM وضعیت: آفلاین |
|
امضای mammad_asirگویند کریم است و گنه میبخشد @@@@@ گیرم که ببخشد ، زخجالت چه کنم؟ |
نظرهای کاربران
|
|
vesta (23 مهر ۱۳۹۳ در ۰۴:۳۴ ب.ظ) |
|
بابت اعتبار ممنون. موفق باشید | |
reza777gh (03 شهریور ۱۳۹۳ در ۰۴:۴۸ ق.ظ) |
|
سلام ممنون میشم که درباره امنیت امیرکبیر راهنمایی بکنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
|
|
با شادبودن زیبابودن رنگی بودن خندیدن رقصیدن آوار خواندن هم می توان به بهشت رفت کافیست خوب باشیم و انسان. |
|
aamitis (30 خرداد ۱۳۹۳ در ۰۳:۱۰ ب.ظ) |
|
سلام روزی ثروتمندی سبدی پر از غذاهای فاسدی به فقیری داد. فقیر لبخندی زد و سبد را گرفته و از قصر بیرون رفت. فقیر همه آنها را دور ریخت و به جایش گلهایی زیبا وقشنگ در سبد گذاشت و بازگردانید. ثروتمند شگفت زده شد و گفت: چرا سبدی که پر از چیزهای کثیف بود، پر از گل زیبا کرده ای و نزدم آورده ای؟! فقیر گفت : هر کس آنچه در دل دارد می بخشد... از راهنمایی هاتون بسیار کمال تشکر و امتنان را دارم |
|
aamitis (21 خرداد ۱۳۹۳ در ۱۲:۰۶ ق.ظ) |
|
هروقت میام تو پروفایلتون و امضاتونو میبینم حس خوبی بهم دست میده عالیییییییییییییییییییییییییییه | |
mammad_asir (15 تیر ۱۳۹۲ در ۰۲:۲۴ ب.ظ) |
|
سلام واسه رشته ما که دیگه فکر نکنم مدرک کامپیوتر بخوام و مدرک زبان هم اگه اشتباه نکنم یه سری موسسات هستند که ثبت و تایید شده هستند تو همون آگهی استخدام احتمالا باشه | |
sahar121 (15 تیر ۱۳۹۲ در ۰۲:۱۴ ب.ظ) |
|
سلام.. روز بخیر.ببخشید واس مدرک زبان و کامپیوتر برای اداره مالیات گفتند از اعلام نتایج کتبی ۳ ماه وقت داریم یا از اعلام نتایج نهایی؟؟ مدرک زبان رو کجا باید پیگیر شد در چه حدی باید باشیم واس زبان؟من اطلاعای ندارم شما دارید؟ | |
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |