(۱۹ اسفند ۱۳۹۴ ۰۳:۳۲ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: (19 اسفند ۱۳۹۴ ۰۳:۱۲ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: واقعا هدف از برداشتن حذف پست ها چی بوده؟؟! بعید میدونم دلیل موجهی داشته باشه.
یادمه دلیلش این بود که اگر زمانی بحثی پیش آمد بین دوستان (بحث های خیلی سنگین !) کسی نتونه پاک کنه، سندی باقی بمونه که بشه راجبش تصمیم گرفت.
(۱۹ اسفند ۱۳۹۴ ۰۱:۰۰ ب.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: دیگه تصمیم دارم گوشیم رو از برق بکشم بیرون ... دیگه خودشون دستشون باید بیاد که اگر چیزی می خان تلاش کنن! کسی تو این دنیا چیز آماده بهت نمیده ...
می دونید می خواستم اینو بگم چقدر خوبه که بتونیم به کسی کمک کنیم و از این ناراحت نیستم که خسته بشم یا وقتم گرفته بشه. اینکه چیزی که بلد هستم رو بگم خیلی خوبه. چیزی که از من کم نمیشه. خودم تا حالا از کمک خیلی ها استفاده کردم. تو سایتای مختلف خیلی راحت به همه کمک می کنند در هر موضوعی، که خیلی خیلی با ارزشه که یک نفر با اون همه اطلاعات و دانش بیاد سوال ساده ی منو جواب بده یا مثلا زمانی که میخواستم پایان نامه بنویسم از خیلی ها کمک گرفتم که خیلی ارزشمند بود برام که کسی منو نمی شناسه کمکم کرده. وگرنه من که چیز خاصی بلد نیستم اونم بخوام از کسی دریغ کنم. ولی اینکه اون شخص باید وظیفه ی خودش رو انجام بده مسئله است. این که من با کمک بهش در حقش خیانت کنم مسئله است. این که حتی شاید وظیفه ی مهمتر من این باشه که بهش چیزی نگم تا خودش بره یاد بگیره.
میدونی عزیزم بخدا بحث سر اینکه من چیزی بلد باشم و به دیگری یاد نخوام بدم نیست. کماکان من خیلی وقت ها از وجود خودت در این تالار استفاده مفید کردم و به جواب نهایی مسئله ام رسیدم.
مشکل دقیقا سر این هست که طرف ، صحبت هایی که باهاش می کنی هیچ تفاوتی نمی کنه ... یعنی شاید ۴ ساعت از زندگیت رو گذاشتی و چندین بار نحوه کار رو براش توضیح دادی ولی هیچ تفاوتی نکرده و طرف می گه من سرچ می کنم ولی من حس می کنم بعضی وقتها منظورش داره کم کم به این سمت می بره که تو برام انجام بده ... وگرنه زنگ زدن هر روزه پشت سرهم چه معنی میده؟
باور کنید من خودم یادمه یک مسئله مدارمنطقی بود و یک دانشجویی سطح بالا در انجامش کمکم کرد و من خواستم هزینه بدم ولی یک حرف جالب زد و من اونو سرلوحه کارم گذاشتم، گفت ما هممون دانشجوییم ، شما هم تا می تونی به کسای دیگه کمک کن اگر بلدی.
خب خودتون می دونید موضوع پایان نامه پیدا کردن چقدر سخته، من خودم چند باری اینجا چیزی که خواستم کار کنمو گذاشتم و کسی نتونسته کمک کنه و خودم رفتم پی اش، الان من یک ماه و نیمه دنبال موضوع کلی ام و داده و ... حالا واقعا از من توقع همچین چیزی رو دارن و اینکه من کلا بیام از صفر یادشون بدم. بعضی ها باور کن زیر صفر هستند و اینکه بازم من این کار رو کردم و یاد دادم و واقعا ۳ الی ۴ ساعت صحبت دمار از آدم در میاره و دفعه بعدی طرف بازم هیچ کاری نکرده... حتی طرف یک سرچ کوچولو درباره نحوه سرچ کردن نمی کنه ... بعد میگن تو انگلیسیت خوبه، تو سرچت خوبه، تو فلانی ... بعد آدم کم کم فکر می کنه دارن مسخره ات می کنن تا برسن به اینکه براشون انجام بدی یا خسته ات کنن که بگی اینطور و اون طور .. ولی باور کنید من از اول طبق چیزی که اون دانشجو گفت عمل کردم ولی آخرش این طور ...
والا من اشتباه محض کردم واسه اینکه دست از سرم بردارن چند تا مقاله بهشون دادم تا روال بیاد دستشون، بعد دوباره میگه واسه موضوع من مقاله پیدا نکردی. موضوع هم نه موضوع خاص. مثلا انگار یکی به شما بگه در مورد داده کاوی مقاله پیدا کن ...
من تماما با جزئیات زیاد عمدتا صحبت می کنم ، یعنی هر چه بگم ریز قضیه رو گفتم که بعضی وقت ها مادرم از دستم عصبانی میشه و میگه چرا این کار رو می کنی، می دونی چند ساعته داری صحبت می کنی و تفاوتی نکرده .. عزیزم بگو من بلد نیستم و راحت ...
ولی بازم میگم گناه دارن، بذار من بگم چکار کنن بعد . ولی هیچی ..
واقعا وقتی این بلا سرت بیاد می تونی درک کنید حال من رو و قطعا خاموش کردن که محضه دیگه خودتونو نشونشونم ندید.
(۱۸ اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۵۸ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: از اینکه سال جدید داره میاد خوشحالید؟ یا احساس غم دارید؟ چرا؟
خوبه .. آدم باید همیشه منتظر چیزای نو و تازه باشه ... یعنی امیدوار باشه ... اینکه بالاخره به اونچه می خواییم می رسیم و در حینش تلاش می کنیم ...
ارزومند اتفاقای خوب خوب و بزرگ هستم