(۱۹ اسفند ۱۳۹۴ ۱۲:۵۶ ب.ظ)a54m4m نوشته شده توسط: (19 اسفند ۱۳۹۴ ۱۲:۱۷ ب.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: [quote='Aurora' pid='398407' dateline='1457454996']
هاها کپی همیم.
تجربم میگه بیش از ۹۵درصد هیچ علاقه ای به یادگیری ماهی گرفتن ندارند و فقط می خوان ماهی تر و تمیز دستشان بدی. خیلی حرص میده و آدم خسته میشه.
ولی ۵ درصد بعدی دوست دارند یادبگیرند که چطور جواب سوالاتشان رو خودشان پیدا کنند.... اگه حتی آدم کمی کمک کنه که اونا به هدف شان برسند، شاید ارزش اذیت ۹۵درصد های بقیه رو داره. هم به صنعت IT خیانت میشه هم آینده خودشان.
در مورد گوشی کاملا موافقم. از نظر فرهنگی خیلی عقبیم که برخی فکر می کنند ما موظفیم جواب بدیم. پیامبر اسلام فرموده اند اگر سه بار در خانه کسی را زدی و پاسخ ندادند برگرد. ولی اگر این دور و زمونه جوابی ندی واویلا می کنند.
من شخصیتم کمی تنده واسه همین با پررویی میگم "آدم که وظیفه نداره همیشه جواب بده" اونام میگن "فکر می کنی کی هستی؟! خیلی خودخواه و مغروری" منم میگم "آره" :دی
شما نیز ...
این جماعتی که من دیدم می خان لقمه بگیری و واسشون بجوی نیز! از این حرفا گذشته ...
من ۴۵ دقیقه تا یک ساعت توضیح میدم چکار کن اونم نه یکبار بلکه ۴ یا ۵ باری که زنگ زدن دقیقا هر تماس بالای نیم ساعت، دفعه بعد دوباره ... (گوشی سامسونگا رو هم دیدید چه سردردی میاره حرف زدن باهاش
)
میگم نروید کپی کنید از این و آن ... ببینید چه موضوعاتی علاقمندید، بعد در اینترنت سرچ کنید چه مباحثی در اینها هست، کتاب فلان رو بخونید، راه حل آسان بعدی سیویلیکا یا ایران داک است که می تونید موضوعات مشابه رو ببینید و یکی رو بخونید، فقط جهت اینکه دستتون بیاد پایان نامه و سمینار رو چه مباحثی بحث میشه! حالا خارجیا پیشکش و نخواستیم. ...
بابا یادمه یکیشون ، ظهر ساعت ۳ زنگ زده! خب بگو انسان سالم، من دم ظهری ۵ دقیقه می خوام بخوابم عصر برم ۷ ساعت حرف بزنم، باید توان داشته باشم ... بعد باز عصر تماس های پیاپی .. نه یکی بلکه ۶ تا ..
دیگه مجبورت می کنن گوشی رو برداری بعدم حالا طرف یه طوری میگه ظهر تا حالا چند بار زنگ زدم
... ازت جواب می خان
.. این بدتر می کنه موضوع رو ...
دیگه تصمیم دارم گوشیم رو از برق بکشم بیرون ... دیگه خودشون دستشون باید بیاد که اگر چیزی می خان تلاش کنن!
کسی تو این دنیا چیز آماده بهت نمیده ...