شما همیشه از تحلیل آدمهای غایب خوشتون نیومده چون نبوده اند که دفاع کنند. با بعضی سر اینکار درگیر هم شده اید . این از خصوصیات خوبه.
چون هستید من میخوام کمی در مورد خودتون حرف بزنم.
من از اون دسته کاربرانی هستم که خیلی با بعضی نظرات شما موافق نیستم. ولی در بعضی موارد هم کارهاتون درست و بجا بوده. من از تون مدتها قبل اخطار گرفته ام و جزء کاربران خاموش هستم ولی فکر میکنم که بعضی سخت گیریهای شما لازم بوده . بعضیشم بنظرم نبوده.
کارهایی مثل احترام به حق ناشر و مولف و .... کارهای خوبی هستند که خیلی سایتها برای داشتن مخاطب زیر پا میگذارند.. در مورد مطالب علمی هم مانشت آزاده و این بهانه که بعضی میگن بخاطر حضور شما ساکتن ، اگه منظورشون مطالب علمی است بنظرم بهانه است و حرفی واسه گفتن ندارند و شما بهانه خوبی واسه شون هستید .این را گفتم چون گاهی بعضی تریپ قهر میگیرن و ......
اگه منظورشون سر گرمی و اسپم نویسیه این دیگه جزء سلایق مدیره که جو را بسنجه. بعضی وقتها موافق با برخورد شما نیستم و بعضی جاها هستم. همه چیزها در دنیا دلیل نمیخواد بعضی جاهاش سلیقه ایه.
بعضی جاها اگه سخت گیری نباشه ، دیگه نظمی نمی مونه.
من اگرچه در ظاهر خاموشم ولی زیاد با شما مکاتبه کرده ام.
در مورد سایر مدیران حاضر هم حرف دارم که میگم اول بگم مدیرانی که قبلا" مدیر بوده اند بعضیشون خیلی مظلوم نمایی میکردند. بارها دیده ام که بعضی از اونها هم میگن سکوت اونها بخاطر حضور شماست. من این نظر را قبول ندارم. بنظرم حرف علمی در مانشت آزاده. انتخاب اونها از اول غلط بود. این طبیعت بعضیهاست. ادامه نمیدم ولی قبلا" هم با بعضیها اینجا مشکل داشتم.
روزی که شما مدیر مانشت شدین شاید جمع مانشتی ها به پانصد هم نمیرسید. نمیخوام بگم همه این تعداد که اینجا عضو شدن کار شما بوده. نه اینطور نیست. ولی نقش شما را نمیشه نادیده گرفت. اگه مدیر بودنتون را بذاریم کنار باید بگم عضوی به فعالی و جامعیت شما نداریم.
در کنارش همانطور که گفتید بی عیب هم نیستید.
من بارها برای شما نامه نوشته ام و نظراتم را گفته ام. همینکه با بعضی عقاید شما موافق نیستم ولی گاهی یک صفحه نامه مینویسم بخاطر اینه که ته دلم شما را آدم مثبتی میدونم.یکی دو نفر دیگه را هم میشناسم که اینجوری باهاتون در تماسند. و گاهی می بینم که حرفهای منطقی در رفتار شما موثره.
در مورد اینکه مدیر باشید یا نباشید من میگم باشید خیلی بهتره ولی یه اشکالات بزرگی در کار شما هست که میگم.
اولیش اینه که تیم شما تیم مدیریت ضعیفی است. خیلی از کارها روی دوش شماست. تا حالا اینجوری بوده. بعضی از مدیران فقط اسمشون مدیر هست و رنگشون بنفش.
(حرف حق تلخه)البته بعضی هم همکاری و فعالیت خوبی میکنند . یکبار هم دلیل مدیریت بعضیها را ازتون پرسیدم. چون برام خیلی سوال بود.
خلاصه اینکه بنظرم شما بهتره بعضی را از مدیریت خارج کنید. بعضی اولش فعالند ولی وقتی مدیر میشن دیگه پیداشون نیست. حضور و فعالیت در مانشت در مورد بعضیها یه منحنی نمایی با نمای منفی است که بعد از مدیریت میرا میشه.
اگه شما انتخابشون میکنید بنظرم انتخابتون اشتباه هست. اگه خودشون درخواست میدن بنظرم یه دوره ازمایشی بذارید براشون.
در مورد بنیانگذار هم نمیشه چیزی گفت(
) ولی ایشان هم همکاری مناسبی مثل سال اول ندارند.
دومیش هم اینه که جو مانشت بیشتر دست کنکوریها است. اینکه کمک به عدالت آموزشی بشه خوبه ولی اینکه مثل کلاس کنکور یا مدرسه باشه موجب میشه خیلیها تمایلی به نوشتن در مانشت نداشته باشند. اکثریت اونهایی فعال هستند نمیتونن در مباحث درسی به بقیه کمک کنن یا اگه کمک میکنن در حد کمک یه همکلاسی است و خودشون هم مطمئن به چیزی که میگن نیستند. این را هم براتون نوشتم.
در کل من مدیریت شما را مثبت ارزیابی میکنم. و فکر میکنم تحمل شما خوب و زیاد هست.
میدونم که جمع افراد موافق با نظرات من جزء طیف اقلیت مانشت هست ولی خواستم که اینها را بگم.