Dark Knight (¸.•°''°•.¸) میزان هدیه: ۲۰۰۰ تومان تاریخ ثبت نام: ۱۴ مهر ۱۳۹۰ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۱۸ November 2024 , 06:03 PM وضعیت: آفلاین |
|
امضای Dark Knightpǝnuıʇuoɔ ʍoɥs ǝɥʇ 'lnɟıʇnɐǝq sı ǝɟıl |
نظرهای کاربران
|
|
Breeze (01 اسفند ۱۳۹۲ در ۰۶:۰۳ ب.ظ) |
|
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ممنون میشم اگه همکاری کنید .. ایشالله که نتیجه میده |
|
MAG (05 بهمن ۱۳۹۲ در ۱۰:۳۸ ق.ظ) |
|
سلام. خوشحال میشم راهنمایی کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
Somayeh_Y (28 دى ۱۳۹۲ در ۰۴:۳۶ ب.ظ) |
|
سلام از این طرفا، به کلبه فقیر فقرا سر میزنید. عیدتون مبارک اینم یه عیدی تقدیم به شما: خودت را دوست داشته باش! برای خودت دعا کن که آرام باشی ، وقتی توفان می آید تو همچنان آرام باشی تا توفان از آرامش تو آرام بگیرد . برای خودت دعا کن تا صبور باشی؛ آنقدر صبور باشی تا بالاخره ابرهای سیاه آسمون کنار بروند و خورشید دوباره بتابد . برای خودت دعا کن تا همه ی شب هایت ماه داشته باشد؛ چون در تاریکی محض راه رفتن خیلی خطرناک است. ماه چراغ کوچکی است که روشن شده تا جلوی پایت را ببینی . برای خودت دعا کن تا همیشه جلوی پایت را ببینی؛ آخر راهی را که باید بروی خیلی طولانی است. خیلی چاله چوله دارد؛ باریکه های خطرناکی دارد؛ پر از گردنه های حیران و سنگلاخ های برف گیر است . |
|
sahar121 (17 آبان ۱۳۹۲ در ۰۲:۵۸ ب.ظ) |
|
اِنّ اَعفَی النّاسِ مَن عَفا عِندَ قُدرَتِهِ بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشند (امام حسین (ع)) |
|
Somayeh_Y (19 مرداد ۱۳۹۲ در ۰۷:۲۷ ب.ظ) |
|
سلام مدتیه کم پیدا هستید و ساکت! امیدوارم روز و روزگارتون خوش باشه. راستی خواستم بگم من به قولم وفا کردم و توی اون تاپیک یه چند تا مطلب نوشتم، البته مدتی بعد پاکشون کردم فکر می کنم، نویسندگی و شاعری جرات میخواد. که من ندارم!!! اینم یه چند خط فی البداهه، که شاید آخرینش باشه. پاکن هم پاکن های قدیم! صدبار پاک میکردی و دوباره می نوشتی افسوس که پاکن مرغوبی ندارم، تا خودم را از نو بنویسم. |
|
Somayeh_Y (20 خرداد ۱۳۹۲ در ۱۱:۱۲ ب.ظ) |
|
سلام. این شعر تقدیم به پروفایل شما. برقرار باشید و پیروز دست من در رنگ های فطری بودن شناور شد: پرتقالی پوست می کندم. شهر در آیینه پیدا بود. دوستان من کجا هستند؟ روزهاشان پرتقالی باد! " سهراب " |
|
sahar121 (04 خرداد ۱۳۹۲ در ۰۶:۲۷ ب.ظ) |
|
شمام برا من دعا کنید...... که قبول شم.. | |
Eternal (03 خرداد ۱۳۹۲ در ۰۶:۰۹ ب.ظ) |
|
Dark Knight, کارش جالب بود، کاش روششو میپرسیدین ، به هر حال ممنون | |
sadeghd (03 خرداد ۱۳۹۲ در ۰۳:۰۰ ب.ظ) |
|
Dark Knight, مهندس چه خبرا؟ |
|
sahar121 (03 خرداد ۱۳۹۲ در ۰۸:۱۴ ق.ظ) |
|
سلام مهندس.. ایشالله که سر و حال و سرزنده باشی... با آرزوی موفقیت... | |
Somayeh_Y (03 خرداد ۱۳۹۲ در ۱۲:۴۱ ق.ظ) |
|
سلاااام ممنون از لطف تون. |
|
Eternal (02 خرداد ۱۳۹۲ در ۱۱:۱۷ ب.ظ) |
|
سلام آقای Dark knight خوب هستین؟ امضاتون pǝnuıʇuoɔ ʍoɥs ǝɥʇ 'lnɟıʇnɐǝq sı ǝɟıl خیلی جالب و متفاوته، من اولش فکر کردم تصویره ولی دیدم نه .... . میشه بگید چجوری نوشتید؟ |
|
انرژی مثبت (۰۲ خرداد ۱۳۹۲ در ۰۵:۰۵ ب.ظ) |
|
ممنون از عبارات زیبا و نظر لطف شما | |
maryami (02 خرداد ۱۳۹۲ در ۰۱:۵۳ ب.ظ) |
|
گاه آنچه در زندگی به آن می اندیشی اتفاق نمی افتد ...... تشکر. زیبا بود |
|
SaMiRa.e (02 خرداد ۱۳۹۲ در ۱۱:۰۶ ق.ظ) |
|
خیلی ممنون از جمله زیباتون . | |
Dark Knight (19 اردیبهشت ۱۳۹۲ در ۱۰:۰۹ ق.ظ) |
|
من باور دارم... که همیشه باید کسانى که صمیمانه دوستشان دارم را با کلمات و عبارات زیبا و دوستانه ترک گویم زیرا ممکن است آخرین بارى باشد که آنها را مىبینم. که صرفنظر از این که چقدر دلمان شکسته باشد دنیا به خاطر غم و غصه ما از حرکت باز نخواهد ایستاد. که ما مسئول کارهایى هستیم که انجام مىدهیم، صرفنظر از این که چه احساسى داشته باشیم. شادترین مردم لزوماً کسى که بهترین چیزها را دارد نیست بلکه کسى است که از چیزهایى که دارد بهترین استفاده را مىکند. |
|
Dark Knight (13 اردیبهشت ۱۳۹۲ در ۰۵:۵۰ ب.ظ) |
|
شاپری (۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ در ۰۱:۲۳ ب.ظ) |
|
خیلی متن زیبایی بود ممنون |
|
Mehman (04 اردیبهشت ۱۳۹۲ در ۰۸:۵۰ ق.ظ) |
|
Dark Knight, قلبی که شکسته باز عاشق می شود؟!!! سپاس |
|
SaMiRa.e (03 اردیبهشت ۱۳۹۲ در ۱۱:۲۲ ب.ظ) |
|
ممنون ، جمله قشنگی بود. | |
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |