(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۴ ق.ظ)alirezaei نوشته شده توسط: بله خب ،خدای احساس که آقایون هستن ، مثلا احساس گرسنگی
احساس گرسنگی؟
خودتون خواستین
اگه آقایونو بندازین جلو ملکه زنبورای گاوی و هزار تا زنبور کارگر زیر چشمی بهش نگاه کنن و حمله ور بشن بهتره تا اینکه این حرفو بهشون بگین
قبول دارم آقایون ایرانی شکمو بودن(توجه کنین بودن). چون خانمای ایرانی واقعا کد بانو بودن و دست پخت خیلی خوبی داشتن، دست پختشون زبون زد بود دیگه. خب هر کسی غذای خوشمزه بخوره شکمو میشه.
اما الان چی، هر خانمی شماره ۱۰ تا رستوران رو داره، آشپزای رستوران هم که آقان.
همین یه دونه کار رو بلد بودین که اونم واگذار کردین به آقایون بیچاره.
خانما الان دو دسته ان
یه دسته حال و حوصله آشپزی ندارن
یه دسته هم هستن که آشپزی میکنن، که بهتره برن جز همون دسته اول
واقعا فرق زن و مرد رو ببینین
خانما وقتی کوچکن بابا خیلی هواشونو داره، همیشه میگه دختر نازم و هزار تا صفت قشنگ دیگه، همیشه باید هواتونو داشته باشه
ولی پسره بیچاره رو با شوت پرت میکنه اونور
دختر میخواد بره مدرسه باید براش بهترین سرویس بگیره تا یه دفعه سرما نخوره، آسه بره آسه بیا گربه شاخش نزنه
خیلی در حق پسره لطف کنه یه چرخ لکنته بندازه زیر پاش
بعد موقع دانشگاه رفتنتون میشه، دوباره مصیبت شروع میشه. حالا اگه یه شهر دیگه قبول شین که دیگه بدتر
پول تو جیبی ، پول دانشگاه و خوابگاه، هزار تا حرص و جوش دیگه. محیط اون شهر چطوره و خوابگاه چطوره و ...
خلاصه تا فارغ التحصیل شین پدر بیچاره نصف جون میشه. نصف جونش میمونه که اونم سر قضیه جهیزیه میره
موقع جهیزیه خریدن و هزار تا عیب و ایران گرفتن. پدر بیچاره باید تا آخر عمر قسط جهیزیه بده
موقع ازدواج تازه پدر یه نفس راحت میکشه که آخی راحت شدم. پدر از شرتون خلاص میشه و شرتون دامن یه آقای دیگه رو میگیره
این آقای جدیدم یا با خواسته هاتون پدرشو در میارین یا هم میفرستینش آب خنک بخوره و خودتون خوش میگذرونین
آخه واقعا فایده شما خانما چیه؟
میشه یه دونه از اون کارای مفیدی که انجام میدین رو نام ببرین؟
فقط یه دفعه تقلب نکنین و از کارای آقایون نام نبرید
یه دفعه فک نکنین ما آقایون بی منطقیم و فقط حرف میزنیم و اعتراض گوش نمیدیم
من این حرفا رو به نمایندگی از انجمن مردان خون به جگر زدم
شما میتونین هر اعتراضی که دارین به آقایونی که بعد از من تو این تاپیک پست میذارن بگین، مطمئنا به گوش انجمن میرسه، خیالتون راحت
من به دلیل یه سری از مسائل امنیتی تا اعلام نتایج، موس کامپیوترمو سمت کلمه ورود نمیبرم
حالا از این حرفای جدی که بگذریم، نتایج کنکور دوشنبه شب میاد؟