عید خیلی خوبه من خیلی منتظرش بودم همیشه عیدو دوس داشتم به جز اون عیدی که بعدش کنکور سراسری داشتیم و همش مجبور بودیم درس بخونیم ( که البته من نخوندم ولی همیشه عذاب وجدان و استرس داشتم :دی )
ولی خدایاااااا کاش سال ۹۴ سال خیلی خوبی باشه...مخصوصا واسه نتایج کنکور...هم خودم...هم دادشم که کنکور سراسری داره...
هم دوستای حقیقی و هم دوستای مانشتی....ایشالا که سال شادی و موفقیت باشه...سال ازدواج جوونا....همیشه یه حس ناشناخته قبل از سال نو دارم....نمیدونم چی میشه...خیلی کنجکاوم !!
سه بار فال حافظ گرفتم و گف تا آخر سال طوری شاد میشی که فکرشم نمیکردی! ) آقای حافظ! سال داره تموم میشه هاااا! کو اون خبر خوب؟؟!
بچه ها شمام واسه هم دیگه دعا کنید سر سفره...سر سال تحویل...میگن دعا در حق دیگران زودتر برآورده میشه...
(۱۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: این روزا وقتی میرم خرید حس میکنم آمریکاییم
چون هیچ غلطی نمیتوانیم بکنیم
جدا از گرونی...به نظرم امسال جنسا خیلی بنجل بود!! واقعا از هیچی خوشم نمیومد...! سال به سال بدتر میشه!
راجع به ازدواجم...خب اگه بدونی آدم خوبیه و مومن و معتقد شاید بتونی تو دوران نامزدی و رفت و آمدا باهاش صحبت کنی و روش تاثیر بذاری....