(۲۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۲۴ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: خیلی خسته ام...
درسته که خسته ای ولی مطمئنم به اندازه ی من خسته نیستی، تمام عضلاتم درد میکنه ، به سختی نفس می کشم، پاهام درد میکنه ، کلّه م درد میکنه (امروز ضربه ی خیلی بدی بهش خورده ) یه چند روزی هست که میرم بنایی... بنایی که نه... بازی با مرگ ، تاحالا روی داربست کار کردی؟ انصافا دیروز اگه یه لحظه غفلت میکردم از رو داربست طبقه ی سوم اوفتاده بودم پایین و جان به جان آفرین تسلیم می کردم... امروزم که لب چهار چوب پنجره بودم و جلوم تقریبا خالی بود طبقه ی چهارم... داشتیم چوب بست ها رو جابه جا میکردیم آخر وقت هم بود خسته ی خسته، زیر پام هم لیز بود... یه لحظه احساس کردم که رفتم پایین...
... از پله ها داشتم میومدم پایین، خونه های تازه ساخت دیدید که پله ندارن و یه جا رو یه مقدار گود کردن به اسم پله، داشتم میومدم پایین، پام لیز خورد راه پله رو با سرسره اشتباه گرفتمو لیز خوردم اومدم پایین...
خلاصه سر درد نمیدم خدا خودش رحم کرد... امروز چندین بار هم باری که با بالابر داشتیم میکشیدیم بالا از بالا ول شد و اومد پایین... خلاصه اینجا هم باز خدا رحم کرد... سرم رو هم که گفتم خیلی عجیب به یه آهنی برخورد کرد...
... خلاصه کاشی کار و سنگ کار(نما) خواستید ما در خدمتتون هستیم... اینا رو گفتم یه موقع فکر نکنی فقط تو خسته... البته خدا همیشه هوای ما رو داشته سر کار هم همینطور ، مثلا وقتی داری با دو تا فرقون ماسه میکشی بالا یه فرقون یه دفه خراب میشه و مجبوری با همون یه فرقونی که مونده کار کنی ، در نتیجه فرصت برای استراحت خیلی بیشتر میشه...
... جای تشکر ویژه هم از خدای خوب خالیه ، چون چند روز پیش یکی از دوستام برای شهریه ی دانشگاهش نگران بود گفتم ، کاری نداره که ۴ روز برو دانشگاه ۳ روز هم برو بنایی، پولش در میاد... گفت من اگه برم بنایی یه آجر پرت کنم خودمم یه دو سه متر پرت میشم ، راست هم میگفت بنده خدا یه مقدار اندامش ظریفه... ولی خدا رو شکر ما می تونیم بریم سر کار... اینم بگم تموم ، امروز سر کار بعد از کلی صحبت با یکی برگشت گفت متولد چندی؟ گفتم چند میخوره؟ گفت : ۶۴ ( ۹۹% پیشبینیه سن من همینه
)، گفتم برو بالا... گفت:۶۰ ، گفتم : برو بالا نه پایین... گفت ۶۷/// گفتم نه... گفت:۶۹ گفتم نه...اینو که گفتم سرشو تکون داد گفت بابا بی خیال... گفتم: متولد ۷۰ ام
، طرف باور نمیکرد که نمیکرد... آقا چقدر حرف زدم ، درسته که جسمم خستس ولی روحم خیلی سر حاله ، جدی دارم میگم ، خیلی خوشحام ، خدایا این شادی رو از ما نگیر...التماس دعا... یاعلی