(۰۶ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۳ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: من تازه این تاپیک رو دیدم.
یه چیزی برای من سواله که باپست اولتون شروع میشه. اونم اینه که شما یه سری سوال مطرح کردین که بقول خودتون دوستانتون هم نتونستند جواب بدن و البته یه سری چیزایی راجع به حکمت و اینا گفتین.
الآن هدف شما اینه که جواب سوالاتتون را پیدا کنید یا عقاید دیگران را به چالش بکشید.
چون برای هر کسی میشه یه جوری استدلال کرد. افراد در سطوح مختلفی از باور هستند و استدلال براشون متفاوته.
امیدوارم این توهین تلقی نشه ولی یک روستایی ساده در دورافتاده ترین نقطه زمین ممکنه خدا و حکمت خدا را باور داشته باشه و بشدت بهش معتقد باشه در حالیکه کتابی را هم مطالعه نکرده.و بالعکس . این بجهت این نیست که او چشم و گوش بسته چیزی را باور داره و اگه بدونه نظرش عوض میشه . بلکه این بخاطر باوریست که در قلبش هست و بجهت بعضی موضوعات و شرایطی هست که من نمیخوام دیدگاه دینی را در موردش بگم که بحث جدیدی باز بشه.
ولی بنظرم باز کردن اینگونه بحثها در اینجا ، بیشتر بنظر میرسه به چالش کشیدن عقاید دیگرانه.
تاکید مجدد میکنم که برای پاسخ بشما کتابها ی زیادی نوشته شده و افراد صاحبنظری هم در قید حیاتند که میتونن جواب شما را بدهند.
بنظرم شما اگه خواستید بگید تا من کتابهایی را بهتون معرفی کنم.
در پاسخ به شبهات مذهبی ، نیاز داریم که افرادی جوابگو باشند که جوابها کامل و مستدل باشه. شما هم اگه دنبال جواب مستدل هستید لطفا" به محل مناسبش رجوع کنید یا بگید تا من ارجاعتون بدم.
ما روزی بیش از بیست بار میگیم سبحان الله و شخصا" هم بلحاظ قلبی و هم بلحاظ استدلالی باین معتقدم نمیدونم چگونه مدیران اجازه میدن شما بسادگی در این موضوع ایجاد شک و شبهه کنید. اینجور بحث کردن در این سایت تخصصی کامپیوتر
مضراتش بیشتر از مزایایش هست. چون خیلی از سوالات و شبهات شما یا پاسخ کامل داده نمیشه یا بی پاسخ میمونه. اگه شما بخواهید اثبات یه قضیه ریاضی را رد کنید قطعا" نمیرید تو دانشکده هنر اینکار را انجام بدین. اگه سوال ریاضی هم دارید همینطوره.
با اینحال من خصوصی در خدمت تون هستم و میتونیم منابع مناسبی معرفی کنم و همچنین در یه روز تعطیل باهم ساعتها بحث کنیم. حتی حضوری هم خواستید میسره.نمیگم خیلی با سوادم ولی جواب بعضی سوالاتتون را میتونم بدم. بدون اینکه بخوام به منابع مذهبی تکیه کنم.
طرح بعضی موضوعات باین شکل در محیط باز ، بدون رعایت بعضی شئونات از نظر من اگه توهین به مقدسات تلقی نشه با اینحال مجاز نیست.
نمیشه هم هی بیایم کلماتتون را درست کنیم.
تاپیک بسته میشه.
اون تاپیکو بستین نمیدونم کجا باید جواب شما رو بدم.
اولا که خیلی عجیبه که شما تازه اون تاپیکو دیدین چون تو مباحث عمومی هست و مطمئنا دیده بودینش.
من عقاید کسیو به چالش نکشیدم و صرفا خواستم نظر خودشونو درباره موضوع بیان کنن.ضمن اینکه من موضوع رو در مبحث عمومی مطرح کردم. یکی از مدیرها انتقال داد به قسمت مذهبی.
نمیدونم بحث اون روستایی چه ربطی به موضوع داره. یعنی بدون تحقیق خدا قبول بشه بهتره یا در موردش تحقیق بشه.
مگه کسی گفت که شما سبحان الله نگین؟ یا کسی گفت خدا وجود نداره؟
تو اون تاپیک سعی داشتم نظرات بقیه دوستانو در مورد سوالهام بدونم. نه توهینی به کسی شد نه توهینی به عقیده کسی.
شما اگه میخواستین بحث کنین و ادعای اینو دارین که جواب سوالات مطرح شده رو دارین میتونستین نظرتونو درباره موضوع تو همون تاپیک بنویسین نه بیان ببندینش.
نمیدونم کی شما اومدین هی کلمات منو درست کردین؟
من از تورات مطلبی گذاشتم که بدلیل اینکه از کتاب آسمانی بود و خواستم عین مطلب باشه همونو کپی کردم. که یکی از مدیرا مطلبو ویرایش کرد. منم که حرفی نزدم.
میتونستین یک بار پیام بدین که مطلبو عینا نذارم ، اینکارو انجام میدادم.
من قبلا هم مطلبی زدم شما اومدین نتیجه گیری خودتو نوشتین و تاپیکو بستین.
به نظرم یکم بیشتر میتونین برای فهم کاربرای سایت و برای وقتی که تو این سایت صرف میکنن ارزش قائل بشین.