esisonic (نوک مانشت به افق خیره شده) تاریخ ثبت نام: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰ تاریخ تولد: مخفی (۳۵ ساله) زمان محلی: ۲۱ November 2024 , 03:03 PM وضعیت: آفلاین |
|
امضای esisonicآنجا که رویاها به حقیقت می پیوندند...مرا خواهی یافت. ------------------------- وضعیت : |
نظرهای کاربران
|
|
azad_ahmadi (20 شهریور ۱۳۹۳ در ۰۳:۲۸ ب.ظ) |
|
مبارکه . بیشتر از همه قبول شده ها از قبولی شما خوشحالم. تبریک فراوان. |
|
berkeley (23 اردیبهشت ۱۳۹۳ در ۱۲:۲۷ ق.ظ) |
|
آقا رتبت چند شد آخرش؟ | |
Breeze (01 اسفند ۱۳۹۲ در ۰۶:۰۳ ب.ظ) |
|
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ممنون میشم اگه همکاری کنید .. ایشالله که نتیجه میده |
|
Breeze (26 بهمن ۱۳۹۲ در ۱۲:۰۵ ب.ظ) |
|
کوله بارت بر دوش سفرى مى باید سفرى تا ته خوشبختی محض هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى فقط آهسته بگو: من خدا را دارم! با آرزوی بهترینها برای شما دوست عزیز ... |
|
MAG (05 بهمن ۱۳۹۲ در ۱۰:۰۷ ق.ظ) |
|
سلام. خوشحال میشم راهنمایی کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
فوژان (۱۵ دى ۱۳۹۲ در ۰۱:۳۴ ق.ظ) |
|
شکلکاتون خیلی بامزن | |
mhd3 (09 آبان ۱۳۹۲ در ۱۰:۴۱ ب.ظ) |
|
شما واقعا تا آخر آبان کتاباتون تموم میشه؟؟ :O خووووووش به حالتون |
|
kati (06 مهر ۱۳۹۲ در ۰۹:۱۶ ب.ظ) |
|
مرسی انشاالله شما هم سال دیگه این موقع ، با یه رتبه عالی در بهترین دانشگاه مشغول به تحصیل باشید. | |
kati (06 مهر ۱۳۹۲ در ۰۱:۴۸ ق.ظ) |
|
مرسی از لطفتون اقای esisonic و خیلی ممنون از شعر پر انرژی و زیباتون کلی روحیه گرفتم |
|
Eternal (31 اردیبهشت ۱۳۹۲ در ۰۷:۵۷ ب.ظ) |
|
سلام میخواستم یه سوالی بپرسم، رنگ پیراهن آواتار شما عوض شده آیا ؟؟؟ بنظرم فرق کرده | |
Breeze (31 اردیبهشت ۱۳۹۲ در ۰۴:۰۹ ب.ظ) |
|
خیلی خوبه که با خودتون کنار اومدید و می خواید دوباره تلاش کنید .. امیدوارم موفق باشید | |
fatima1537 (23 اردیبهشت ۱۳۹۲ در ۱۰:۰۱ ب.ظ) |
|
سلام.رتبه تون را دیدم ناراحت شدم.ولی الان که میبینم دوباره با تجربه بیشتر میخواید تلاش کنید خوشحالم و براتون آرزوی موفقیت میکنم تو سال آینده.به امید خدا | |
esmaeli.sh (23 اردیبهشت ۱۳۹۲ در ۰۹:۲۱ ب.ظ) |
|
من همیشه این شکلک هایی که تو امضاتونو میزاریدو دنبال میکردم یعنی اینی که الان گذاشتین اخرشه | |
good-wishes (22 اردیبهشت ۱۳۹۲ در ۰۴:۰۰ ب.ظ) |
|
دری بسته شود ، درهای بسیاری گشوده میشود | |
Breeze (22 اسفند ۱۳۹۱ در ۱۱:۱۸ ب.ظ) |
|
esisonic, مرسی .. ولی من قبول شدم .. درسام هم تمومه ، فقط منتظر دفاع پایان نامه ام | |
Breeze (22 اسفند ۱۳۹۱ در ۱۰:۴۳ ب.ظ) |
|
esisonic, ماشالله این کاره هم هستیداااااااا . دعا میکنم کنکور قبول بشید شیرینی یکی یه شال برای مانشتی ها ببافید . کاموا هم از خودمون | |
Breeze (22 اسفند ۱۳۹۱ در ۱۱:۵۳ ق.ظ) |
|
یه سؤال ... این شال گردن شما هنوز تموم نشده ؟؟!! هر بار می بینم با جدیت دارید می بافید .. بعد یه چیزی ... میشه یه تاپیک بزنید طریقه ی بافت رو توضیح بدید |
|
shima_24 (21 بهمن ۱۳۹۱ در ۰۶:۳۶ ب.ظ) |
|
آخیش حالا خوب شد | |
shima_24 (21 بهمن ۱۳۹۱ در ۱۱:۲۳ ق.ظ) |
|
امضاتو که نگاه میکنم سرم گیج میره | |
fatima1537 (19 دى ۱۳۹۱ در ۰۷:۴۵ ب.ظ) |
|
چه وضعیت جالبی گذاشتین.خب خداروشکر که پروژه ها تون تموم شد | |
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |