سلام بر همه اهالی خوب مانشت
امیدوارم در این ساعتهای پایانی سال ۹۲ سلامت باشید.
راستش امشب یه خبری را دریافت کردم که زیاد حالم خوب نیست ولی گفتم بیام کمی با خودم و شما صحبت کنم . تبریک عید هم که دیگه لازمه خدمتتان بگم.
یادمه وقتی بچه بودم عید برایم معانی دیگه ای داشت شیرینی ،آجیل، شکلات ، لباس و کفش نو، اسکناس تا نخورده عیدی بزرگتر که شدم تعطیلی مدرسه هم باین موارد مطلوب اضافه شد
. خدا مادر بزرگم را رحمت کند خانه مان نزدیک خانه مادر پدرم بود . صبح عید اول میرفتیم خانه مادر جان. او رویمان را با مهربانی میبوسید. شکلاتها و شیرینهای جدید و با رنگ و لعاب جدید را نمیشد امتحان نکرد . ولی هیچ چیز خاطره انگیزتر از وقتی نبود که پا میشد و قرآنش را می آورد . و اسکناس نو بما عیدی می داد. خدا رحمتش کند و خدا همه مادربزرگها و پدربزرگهاتون را اگه هستن حفظ کند و اگه نیستند بیامرزد.
چقدر زود بزرگ شدیم.
وقتی بزرگتر شدم کم کم فهمیدم که عمر ما یه دوره تناوبی داره باسم سال. که شروعش با عید هست. اگه از دید مدار منطقی بخوام بگم باید با لبه بالا رونده پالس ساعت نوروز ما هم همه چیز را تنظیم کنیم. یه بار حساب کتاب کنیم و ببینیم کجای راهیم.
سالی که گذشت برای همه بطور حتم موفقیت داشته و شکست هم داشته . حالا کم و زیاد داره ولی بعیده همه اش شکست یا همه اش موفقیت باشه.
از دست بعضی هم حالمان گرفته. ته ذهنمان کدورتی مونده. شاید خیلی فایلها ی بدرد نخور داریم که هنوز تو recycle binذهنمون هستند.
لازمه که تو این چند ساعت خالیشون کنیم. هر چی بدی در حق مان شد و هر چی شکست داشیتم را بسپاریم به سال ۹۲.
بپذیریم که اگه خواسته ای داشتیم که به نتیجه نرسیده یا تلاشمان کافی نبوده یا مصلحتی در انجام نشدنش بوده.
بنظرم هر ذهن پاک از همه آلاینده ها و تشویشها و کینه ها ،اگر در دعای تحویل سال از تغییر دهنده حالها و تغییر دهنده قلوب و مدبر آسمانها و زمین،بهترین حال و احوال را بخواهد دعایش انشاءا... مستجاب میشود .
برای همه شما دوستان خوب بهترین حالها،همراه سلامتی و امید به آینده و رسیدن به موفقیتهای تحصیلی و کاری و اجتماعی و خانوادگی در سال جدید آرزومندم.
دوستان خوبم هم که سال جدید را بهر طریقی تبریک گفته اند سپاسگزارم و براشون آرزوی صحت و سلامت و شادکامی دارم.
هنگام تحویل سال برای همدیگه دعا کنیم .
سال نو مبارک