sepidsal (صلح برای تمام دنیا) میزان هدیه: ۳۰۰۰۰ تومان تاریخ ثبت نام: ۱۳ آبان ۱۳۹۱ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۱۷ November 2024 , 03:25 PM وضعیت: آفلاین |
|
|
نظرهای کاربران
|
|
good-wishes (22 آذر ۱۳۹۲ در ۰۳:۳۹ ق.ظ) |
|
این جور که مشخصه من اینجا رو قرق کردم (ماشاا... همش ارسالهای من هست!!! ) سلام. اتفاقی یکی از ارسالهاتون رو دیدم گفتم یه احوالی بپرسم ببینم در چه حالید ؟ دیگه ارسالی ازتون نمیبینم ! هرجا هستید سلامت و شاد و موفق باشید |
|
good-wishes (01 آبان ۱۳۹۲ در ۱۰:۳۵ ب.ظ) |
|
سلام علیکم و رحمه الله و برکاته جهت دید و بازدید عید غدیر خدمت رسیدیم عیدتون مبارک انشاا... حاجاتتون روا به خیر بشه و هرچی خیر خدا برای بنده های خاصش در نظر گرفته شامل حال شما بشه بفرمایید دهنتون رو شیرین کنید . قنادی سر کوچمون شیرینی تمام کرده بود با شکلات خدمت رسیدیم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
good-wishes (08 مهر ۱۳۹۲ در ۰۲:۰۹ ق.ظ) |
|
sepidsal, عکس رو گفتم وگرنه ما راضی به ناراحتی شما نیستیم | |
good-wishes (08 مهر ۱۳۹۲ در ۱۲:۵۳ ق.ظ) |
|
ممنون خانم معلم بابت عکس جالبی که در تاپیک اول مهر اول دبستان گذاشتید کلی خندیدم . خدا دلتون رو شاد کنه |
|
good-wishes (26 شهریور ۱۳۹۲ در ۱۰:۲۶ ق.ظ) |
|
سلام. چه خوب که نظرات پروفایلتون رو روز عید امام رضا افتتاح میکنم . اومدم که از دعای خیرتون تشکر کنم و عید رو خدمتتون تبریک بگم حالا که من اولینم و امروز هم روز عید هست اگر اجازه بدید پروفایلتون رو با عکس حرم آقا افتتاح کردم راستش دعاتون خیلی به دلم نشست . ممنونم انشاا... شما هم عیدی خیلی خوبی از این خاندان بگیرید و دل خودتون و عزیزانتون شاد بشه . آمین |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |