آقای دادخواه،آقا مسعود،آقا خیام، آقا سینا و زهرا ان پی جون

و نفیسه جونم ممنونم از انگیزه و انرژی مثبتی که دادید.
زهرا جون به اون مرحله برسم حتما آف هم میزارم

آقا سینا واقعا نکته خوبی گفتید من به بحث دیجیتال مارکتینگ کارم خیلی فکر میکنم و دقیقا چیزی که شما گفتید من بهش ایمان دارم چه بسا یه ایده اپ هم داشتم ولی هم فرصت نمیکنم با یکی از بچه های اینجا حضوری ملاقات کنم که درموردش صحبت کنم و حتی نمیدونم از چه مجموعه ای که مطمئن باشه و هم این که از من نخواهد که خودم یه گوشه کار رو بگیرم و اون ایده رو به مرحله پیاده سازی برسونن و فعلا در هاله ای از ابهام هستش برام. واقعا یه نفر که رشته اش کامپیوتر نیست و ایده داره باید چکار کنه ؟؟
من سال ۸۹ تو حوزه هنری با کار روی چوب شروع کردم معرق و منبت و پیکر تراشی با چوب(مجسمه سازی) رو انجام دادم داخل یه نمایشگاه دانشجویی وارد شدم و بخاطر فضایی که وجود داشت منظورم دانشجو جیب خالی و نهایت خرید دستبندهای منجوقی و این حرفاست اصلا استقبال نشد و یک دونه از کاراهامو هم نتونستم بفروشم تا این که یکی از هم کلاسیام در حال خرید جهیزیه بود با قیمت کمتر از اون چیزی که بود همه مجسمه هارو خرید( به پولش نیاز داشتم) البته بعضی از کارهامو که از همه گرونتر بودن رو هدیه دادم یه وقفه ای اتفاق افتاد و من از کار های چوبیم دور شدم و ادامه ندادم و الان میبینم خیلیا دارن با ضایعات چوب وسایل دکوری میسازن که اصلا زمانی نمیبره، افسوس میخورم که چرا رهاش کردم.بعدش وارد حوزه چرم شدم و کیف درست میکردم برای خودم و اطرافیانم البته رایگان

و بعدش میشستم ماکت کفش و صندل میزدم ولی چون توی شهرستان امکانات تهیه وسایل اولیه سخت بود و کسی هم پولی جای هنرم نمیداد اونم گذاشتم کنار

رفتم سراغ سفال و طراحی با گواش و اکرولیک و بشقابای دیوارکوبی که الان توی شبکه های اجتماعی درامدشون خیلی خوبه و جالبه برام که اموزش مجازی هم میزارن و پول هم میگیرن چیزی که من هیچ وقت انجام ندادم و بابت اموزشم پول نگرفتم

این هنرمم خورد به دوران ارشد

)) و اینم نشد البته بگم اونموقع واقعا مردم پول صرف صنایع دستی نمیکردن ولی الان خیلی فرق کرده نسبت به اون موقع ها!!
پریسال رفتم دنبال بافتنی با قلاب

)) خوب بود ولی خب کلافه و عصبیم میکرد هر چی فکر و خیال بود میومد تو سرم و حاصلش شد یه شال گردن ۲ متری و یه شال و کلاه بچگانه و یه پتو

))
از پارسال هم وارد حوزه سفال و سرامیک شدم به شکل مصرفی و امسال قضیه برام خیلی جدی تر از فکر کردن و برنامه ریزی هستش و وارد مرحله عمل کردن شدم
حتما کاری رو که میخواهید شروع کنید قبلش ببینید هنرشو دارید و در موردش مطالعه کنید و دوره ببینید و تقاضای بازار هم ببینید .
خیلی حرف داشتم که بزنم ولی خب دوست دارم با دست پر برگردم اینجا و نطق کنم و منبر برم