(۰۷ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۴ ق.ظ)artmiss نوشته شده توسط: ممنون که زحمت منو کم کردین
من اول که پست منشا این بحثا رو دیدم نخواستم بحثی بکنم و نه به این دلیل که مدیرکل با تمام احترامی که براشون قائلم گفتن بحث نکنین کاملا به دلایل شخصی... ولی حالا که میبینم بحث به اینجا کشیده شده خطاب آقای مدیر کل میخواستم بگم اگه مشابه همون پست قبلی اعتقادات یک بی دین را زیر سوال میبیرد یا به نوعی شوخی میکرد بازم ایشون همین نظرو داشتن؟
هرچند این پست جنبه طنز داره و خیلی ها اون رو نوعی تمسخر دیدن، ولی من میخوام پامو فراتر ببرم اگه این پست با بیانی جدی دین رو نقد میکرد اینگونه باید جلوش دراومد که ادامه ندین. چرا وقتی دین نقد میشه بحث این پیش میاد که به نظرات هم احترام بذارین و... ولی برعکس اش که پیش میاد همه آزادن هر جور که خواستن به طرف توهین کنن و زیر سوال ببرنش؟
باز که بحث شد
ببینید این سایت یک سایت دینی نیست که بتونه جواب شبهات سخت رو بده یا مسائل اینطوری، برای همین هم من خودم هرگز وارد بحث اینطوری نمیشم .البته چون غالب ما مسلمان میشه یکسری چیزای در خصوص دین خودمون درتاپیک های دیگه بزاریم اما اصلا من قبول ندارم که یکی بیاد یک دین یا مذهب دیگه رو نقد کنه و قطعا اگر ببینم جلو اونو میگرم چون واقعا مانشت ظرفیت و تخصص اینکار رو نداره.
حالا شما میفرمایید اگر کسی با سوء قصد همچین کاری کرد اونوقت پاسخ چیه. خب باید گفت که چون مشخصا در این ارسال قصد بدی وجود نداشته واکنش در همین حد کافی بود بنظرم (مخافان و مواقان هر دو گروه حرفشون رو زدن) اما اگر قصد بدی وجود داشت بنظرم بستگی به نوع سوال داره و سایر شرایط:
- اگر سوال قابل پاسخ باشه و افراد دیده باشن اون شبهه باید پاسخ داده بشه
- اگر افراد دیگه ندیده باشن باید اون ارسال حذف بشه و از اون کاربر خواست که در سایت های دینی شبهه و سوالش رو مطرح کنه.
- اگر سوال سخت باشه و کاربرا دیده باشند باید بنظرم اون بحث رو کاملا بست و سوال رو در یک سایت مذهبی مطرح کرد سپس لینک اون سایت رو اینجا قرار میدیم تا هر کس دوست داره در اون سایت بحث کنه.
بنظرم این منطقی ترین کار هست و افراد متخصص جواب میدن ضمن اینکه سوال هم پیگیری میشه و بحثی بیخود بسته نمیشه.
(۰۷ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۴ ق.ظ)artmiss نوشته شده توسط: باز جای شکرش باقیه که یکی که همه قبولش دارن پیدا شد کاربری که پستو گذاشته تایید کرده و اعلام میکنه که آدم مومنیه و منظوری نداشته باهاش کاری نداشته باشین والا معلوم نبود الان چه توهینا که بهش نشده بود.
این حرفتون قبول ندارم. در همان ارسال اولی که من به نقد ارسال این دوستمون واکنش دادم به صراحت گفتم از ارسال تون سوء برداشت میشه کرد (یعنی اینکه قصد بدی ندارید اما قصد بد برداشت میشه) و هیچ توهینی هم صورت نگرفت.
حالا چرا هی اصرار دارید که این بحث باز بمونه (منظورم شما نیست بلکه کلی میگم)، همه چیز ختم به خیر شده بود که باز شما پیام دادید. باز هم میگم اگر کسی حرفی داره پیام خصوصی بده. الان چند ساعته داریم راجع به یک ارسال بحث میکنیم ...
این واقعا آخرین ارسالی هست که در این خصوص در اینجا پاسخ میدم چون فضا داره خراب میشه.