(۰۳ مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۰ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: با یه سوال از طرف خواهرزاده ام مواجه شدم، جوجه تیغی ها چطوری تیغشون یا همون خارشون رو پرتاب میکنند :||
یکی کمک کنه
راستش من که یه بار از نزدیک دیدمش همین تصور را داشتم. نزدیکش هم شدیم
تیغی پرتاب نکرد.
بعدها از یه نفر که اطلاعات جانوریش
زیاد بود پرسیدم گفتش جوجه تیغی تیغاش واسه پرتاب کردن نیست واسه اینه که کسی دست بهش نزنه.
خوب که فکر میکنم می بینم راست میگه چون اگه بخواد تیغ پرتاب کنه باید نشونه گیری کنه . ولی وقتی گرد میشه دیگه نمیتونه نشونه گیری کنه.بعدش هم بخواد پرتاب کنه کافیه یه بیست بار پرتاب کنه دیگه لخت میشه و اگه یه شکارچی سمجی باشه میذاره همه تیغهاش را که پرتاب کرد میخوردش.
تیغهاشم بلنده فک نکنم زود جاش دربیاد.
متن فوق تلفیقی از تجربه، دانش و توجیه علمی بود
تصویر محصولات کشاورزی (ریحون) هم خیلی زیبا بود.
من اصولا" چیزای خوردنی نمیتونم پرورش بدهم چون حتما" موقعیتش پیش میاد که چیزی تو خونه نباشه و بطور کامل (حتی قبل از رسیدن)خورده میشه
یه موقعی در دوران دانشجویی یه همخونه شیرازی داشتم که میگفت تو خونه آقایان اگه چیزی لازمه که طول عمرش زیاد باشه باید خوردنی نباشه
ولی گلهای اپارتمانی دارم. و الآن بمرحله تولید هم در بعضی گلها رسیده . بعضیها هم نمیدونم چجوری مشترک مجانی شده اند میان مجانی میگیرن
فضایی هم ندارم. کلا" یه تراس بعرض ۲ متر و عرض ۲/۵ متره که شده گلخانه چند طبقه من!
الآن دارم یه سیستم آبیاری قطره ای میکرو پروسسوری با تنظیم رطوبت و برای زمستان تنظیم دما برایش طراحی میکنم . اگه بشه با یه هزینه زیر صد تومن و با خرده ریزهای موجود راه اندازی بشه من دیگه میتونم بیشتر از سه روز برم مسافرت بدون اینکه بخوام کلید بکسی بدم.
خلاصه زنگ تفریح خوبیست!!!
کشاورزی حس خوبی به آدم میده.
ولی من حس میکنم دامپروری حس زنده تری داره. حالا گاو که نمیشه بیاریم ولی یه بار به ذهنم رسید یه کندو با سی چهل تا پنجاه تا زنبور بزنم
نمیدونم میشه یا نه ؟؟؟ میگن زنبورها باید زیاد باشن . حالا شاید یه مدلش پیدا بشه که سی چهل تایی هم بتونن زندگی کنن و زیاد اهل شلوغبازی نباشن
به ماهی و اکواریوم هم گاهی فک میکنم ولی خب نگهداریشون سخته و نسبتا" پرخرج.