(۰۲ اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۲۸ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط: دوستانی که آموزشگاه تدریس میکنن، میشه بفرمایید مدرک مربیگری هم گرفتید یا با همین لیسانس هم اجازه تدریس میدن؟
آموزشگاه ها همشون مدرک مربیگری میخوان یا فقط اونا که زیر نظر فنی حرفه ای هستن؟
واسه اینکه اسمتون در لیست فنی حرفه ای به عنوان مربی رد بشه باید مدرک مربیگری داشته باشید , یا اینکه تعهد بدید تا یک تاریخ مشخص که عموماً یک سال هست مدرک رو بگیرید ,
آموزشگاها همشون زیر نظر فنی حرفه ای هستن , یعنی اگه بخوان به مراجعه کننده هاشون مدرک بدن باید زیر نظر فنی حرفه ای باشن خود به خود و فک کنم در غیر اینصورت غیر قانونی تلقی شن
در صورتیکه آموزشگاه نیاز داشته باشه به مربی , حتی اگه مربی مدرک نداشته باشه میتونن به اسم مربی دیگه ای اون کلاس رو رد کنن ولی شما آموزش بدید , منظورم اینه که آموزشگاه مدرک نمیخواد به نیازش نگاه میکنه اون فنی حرفه ای هست که مدرک میخواد که اگ مدیر به شما نیاز داشته باشه خودش ردیف میکنه!
(اینا در صورتیه که خودتون نخواید مدرک بگیرید یا اینکه دنبال اون تعهدا و ... که گفتم نرید) ولی من پیشنهاد میکنم به مدیر آموزشگاه بگی که اسمتو برای فنی حرفه ای رد کنه و درخواست مربی بزنه و تو هم بری دنبال کارای مربیگری, یکی ۲ روز دوندگی داره ولی بعداً خیلی بکار میاد
چون اگه اشتباه نکنم تا یک سال موقته و بعد یک سال مدرک رسمی مربیگری رو میگیری و اونوقت با اون مدرک هرجایی بخوای میتونی تدریس کنی