این دوستانی که میگن پیامهای خصوصی افراد خونده میشه و همینطور دوستانی که بعضی مطالب دیگه را گه گاه در آب گل الود صید میکنن(بخصوص دوست گرامیم جناب آقای جهانی که الآن روی صحبتم با ایشان هست) لطف کنند و بدونند که نظرشون سخت اشتباهه. امیدوارم آقای جهانی انتقاداتشون را بی پرده مطرح کنند و از اینکه در مواردی بایشان اعتراض شده از من دلگیر نباشند و در صدد تسویه حسابهای اینجوری نباشند.
بهر حال این را میتونید از آقای دکتر تنهایی بپرسید(تمام اقدامات مدیران در سیستم در لاگ ثبت میشه) و البته اگه به حرف ایشان هم اطمینان ندارید بنظرم بهتره جای دیگری تشریف ببرید و مانشت نیایید.
این دوستان گرامی و دو نفر دیگه که من نمیخوام اسامی شون را ببرم خودشون اعلام کردند و حتی دو نفر از این دوستان متن پیام خصوصی طرف دیگر شون را برای من فرستاده است.
دوستان گرامی بهتره بدون اینکه چیزی را مطمئن بشید بکسی تهمت نزنید. من حتی پیامهای خصوصی خودم را هم نمیرسم بخونم.
در مورد آزادی افراد و اینکه کسی حق داره خصوصی جواب بده باید بگم بله حق داره ولی بشرطیکه با یک نام کاربری جواب بدهد. اینکه با چند نام کاربری در مانشت باشه این خلاف قانون اینجاست.کسی جریمه نشد بابت جوابگویی خصوصی فقط انتقاد کردم از اینکه چرا بعضی میگن ما فقط دوست داریم این سوالات را برای x و y , z حل کنیم و نمیخواهیم هم اینها بدونند که اسم کاربری دیگر من a هست. حالا علاوه براین بازم نام کاربری داره.
بعضی در هر تاپیکی یه نام کاربری دارند در تاپیک گروه درسی حسن هستند. در تاپیک سرگرمی حسین در تاپیک اخبار لیلا درتاپیک درسی مریم ...... (اسمها فقط جنبه مثال داره). تو را خدا دست بردارید از اینکارها. اینجا برای کمک درسی ایجاد شده .
جالبه که یک نفر از این دوستان میگه برید چک کنید من با هر نام کاربری یه کمک مالی کرده ام.
با وجود همه اینها ،فقط انتقاد بود و هنوز هم اعلام نمیکنم اسمهای مختلف افراد را ولی خودشون میخونند و میدونند.
اصلا" مایل نیستم این روزها جو این محیط غیردرسی بشه.