SarahArshad ( یه بنده خدا) میزان هدیه: ۲۰۰۰ تومان تاریخ ثبت نام: ۰۱ شهریور ۱۳۸۹ تاریخ تولد: ۲۶ شهریور -۶۱۷ (۲۰۲۰ ساله) زمان محلی: ۲۱ November 2024 , 01:08 PM وضعیت: آفلاین |
|
امضای SarahArshadآیا می دانید تاثیر جمله «این مکان مجهز به دوربین مداربسته می باشد» به مراتب بیشتراز جمله «عالم محضر خداست در محضر خدا معصیت نکنید» می باشد!!!!!!!!!!!!!ا |
نظرهای کاربران
|
|
fo-eng (07 آبان ۱۳۹۴ در ۱۱:۵۵ ب.ظ) |
|
سلام. وقت بخیر. ببخشید من یک سوال در خصوص داده کاوی داشتم می تونم ازتون کمک بگیرم.؟ |
|
bitbit (25 تیر ۱۳۹۲ در ۰۵:۴۴ ب.ظ) |
|
SarahArshad, خواهش میکنم وظیفه بوده مثل همه بچه ها که اینجا به هم کمک میکنند راستی رتبتون چند شد؟ |
|
bitbit (01 تیر ۱۳۹۲ در ۰۲:۴۰ ب.ظ) |
|
SarahArshad, خواهش میکنم ایشالله مزد زحماتون رو بگیرین موفق باشی |
|
artink65 (27 خرداد ۱۳۹۲ در ۰۴:۱۸ ق.ظ) |
|
sharmande ye soal daram, man emsal azad sherkat kardam hanoz sare kar naraftam vali in chand roz ayande gharare sherkat khososi estekhdam besham , be nazaret age arshad natije biad va shahre dige ghabol shode basham va hamzaman sare kar basham mitonam estefa bedam ? moshkel nemikhoram , akhe nemishe alaf bod ta natije biad , be nazaret chikar konam,sharmande to forum matrah konam in fardad hey delete mikone age mishe javabo to PEIGHAM KHOSOSI behem begid mamnon misham jobran mikonam | |
Parva (11 مرداد ۱۳۹۱ در ۰۵:۱۶ ب.ظ) |
|
سارا جان دلمون واست تنگ شده، لااقل وقت هایی که هستی یه چیزایی بنویس مثل همیشه ازشون استفاده کنیم.اینجوری آروم میای و میری بیشتر دلتنگ میشم | |
barca (21 تیر ۱۳۹۱ در ۰۲:۵۱ ب.ظ) |
|
سپاس از امتیاز هر چند که فکر نکنم کار خاصی کرده باشم، ارزوی موفقیت دارم براتون. | |
m_rezapour (20 تیر ۱۳۹۱ در ۰۱:۱۹ ب.ظ) |
|
پیغام خصوصی نتونستم بدم ! شما مگه پاس نکردید این درس رو ؟ پروژه سرچ کردنی تو گوگل نمیخوام ...باید یه چیزی باشه که کار شده باشه واقعا روش و کسی قبلا نبرده باشه واسه استاد ما ! |
|
bitbit (11 تیر ۱۳۹۱ در ۰۸:۲۶ ب.ظ) |
|
م | |
bitbit (11 تیر ۱۳۹۱ در ۰۸:۲۵ ب.ظ) |
|
SarahArshad, من خودم با معماری تو دوران کنکور خیلی حال کردم بخاطر همین از منابع مختلف زیاد خوندم ایشالله شما هم خیلی سریع دیده خوبی نسبت به معماری پیدا کنی موفق |
|
Parva (02 خرداد ۱۳۹۱ در ۱۱:۵۵ ب.ظ) |
|
از بابت مصاحبه های پارسال ممنون، امسال هم میرید سراغ رتبه های برتر، اشالله که یکی از اونا خودتون باشین | |
انرژی مثبت (۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ در ۰۵:۰۷ ب.ظ) |
|
سارا خانوم کم پیدایید ؟ ان شالله که هر جا هستید و هر کاری می کنید موفق باشید | |
Masoud05 (13 فروردین ۱۳۹۱ در ۱۱:۳۴ ب.ظ) |
|
بسیار فعال و دلسوز . تشکر | |
انرژی مثبت (۰۹ دى ۱۳۹۰ در ۰۹:۴۹ ب.ظ) |
|
امضای زیبایی دارید "برای انسان چیزی جز نتیجه تلاشها وکوششهایش حاصلی وجود ندارد. سوره نجم- آیه ۲۹ " | |
popp (21 شهریور ۱۳۹۰ در ۰۳:۱۶ ب.ظ) |
|
صندوقتون پر شده | |
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |