(۳۰ آبان ۱۳۹۶ ۱۱:۱۴ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (30 آبان ۱۳۹۶ ۰۲:۵۸ ب.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: (30 آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۲۰ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: ما چیزی به عنوان عشق نداریم !
قشششششنگ حداقل ۵۰ درصد ادبیات فارسی رو زیر سوال بُردیناااا
هیچ ربطی ب ادبیات نداره ! شما فقط با کلمات بازی می کنید .
(۳۰ آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۲۰ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: چیزی که هم تجربه ثابت کرده و هم زمانه داره نشون می ده شما دخترا عاشق شرایط پسر می شید نه خود پسر !
مطمئنا اگر کسی خونه ، شغل ثابت و شرایط مالی خوب داشته باشه و تضمین شده مثل کارمند بانک به اون سمت سوق می خورید و عاشق می شید !
صرفنظر از اینکه طرز بیان تون اصلا محترمانه نبود؛
از جمله دوم تون پیداست که تعریف و فهم و درک عشق در نظر شما چیه و چون من بیس تعریف واژگانی مشترکی با شما ندارم مسلما نه شما متوجه میشید من چی گفتم و نه من حرف شما رو به طور کامل درک میکنم. به همین خاطر بحث در این باره اول نیاز به این داره که حداقل تعریفای مشترکی داشته باشیم.
اما مساله مقایسه دختر و پسر در کلیت این قضیه و این که جمله های این شکلی که مثلا "شما دخترا فلان" یا "پسرا همیشه بهمان" داشته باشیم دور از نگاه کلی نگر و محیط به موضوع هست؛ و چون شما جمله اول تون یه گزاره کلی بود (ما چیزی به عنوان عشق نداریم) من فقط یه مثال نقض که شخصی هم نبود در جواب صحبت تون دادم وگرنه درباره تجربه های شخصی تون نظری ندارم و صحبتی هم نمی کنم.
(۳۰ آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۲۰ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: علی رغم پست های قبلیم که دوست نداشتم دربارش reply زده بشه در مورد این پست نظر پسرا و دخترا رو می خوام بدونم .
من نمیدونم شما جامعه رو محدود به چه کسانی کردید اما در این شرایط که خودتون و دوستان دیگه هم ازش صحبت کردید و گفتین که یه پسر تا مثلا سن ۲۸ سالگی تازه شرایط و امکانات اولیه رو برای ازدواج به دست میاره و حالا پیداکردن فرد مناسب و بعضی شرایط مثل روند طی شدن شناخت تا ازدواج و البته فرض اولیه این حرفا که شرایط خوب و نه حتی متوسط بود، پس باید نتیجه گرفت اغلب ازدواجا بعد از ۳۰سالگی هست؛ در حالی که با این اوصاف و احوال همونطور که در سطح جامعه می بینیم و براساس آمار، حداقل نصف ازدواجا قبل از سی سالگی پسرا هست؛ مثلا آمار تا سال ۹۴ میانگین سنی ازدواج برای آقایون ۲۹ سال هست. (می تونید برای بررسی به آمار ازدواج و طلاق مرکز آمار ایران مراجعه کنید.)
غرض از گفتن این مطلب این بود که دنیا به اون تیره و تاری که شما توصیفش کردین نیست! و دخترایی هم هستن که به خیلی از این فاکتورایی که شما اشاره کردین نه اینکه اهمیت نمیدن، نه اما وقتی فرد مناسب رو پیدا کردن کنارش هستن و بهش کمک می کنن تا بتونه شرایط رو بهتر کنه. خونه، ماشین، کار سطح بالاتر و شرایط زندگی بهتر. و صد البته پسراو دخترایی هم هستن که دید و جهان بینی شون تعهد و ازدواج رو تایید می کنه اما مشکل شون اونجاست که شاید درک درستی از مساله و جوانبش ندارن که باعث میشه مشکلاتی مث توقعات نادرست تو این موقعیت براشون به وجود بیاد و بطور کل از ازدواج و عشق و تعهد زده بشن.
بهرحال؛ به نظر من قصه گفتن و شنیدن از عشق و توصیف کردنش چون ارتباط با روح آدما داره شاید برای بعضیا سخت باشه درکش اما وجود داره، مطمئن باشید!