(۰۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۲۵ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: من قبلا یه پایان نامه کامل انگلیسی تو این زمینه دیدم سرچ بزن اگر پیدا نکردی تو سیستمم بگردم برات پیدا کنم
+سیستمم آشفته بازارِ
یه سرچی کردم و یه چی پیدا کردم ولی دانلودش کلا سایت رو می پرونه. ممنون میشم هر وقت فرصت کردی تو سیستمت یه سرچی بزنی و برام بفرستیش
باشد درخواستمان به بازارتان نظمی ببخشاید
(۰۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۰۲ ب.ظ)احسان مومنی نوشته شده توسط: (08 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۲۶ ب.ظ)dr.a_AI نوشته شده توسط: آخر ترمه و پروژه ها
اگه کسی توی زمینه action recognition کار کرده ممنون میشم پیام بده بهم، یه سری سوال دارم
تنکیو
تو این فیلد کار نکردم ولی برای این که بتونی کارت رو پیش ببری میتونی از سایت زیر استفاده کنی
Open Access Theses and Dissertations :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مرسی
با موضوع آشناییتی دارم، فقط یه دو سه تا اصطلاح و مدل هست که اون چیزی که سرچ میکنم جوابمو نداده و در واقع فقط استفاده از اون ها تو مقاله ها رو دیدم نه مفهومشونو. دو تا از اونا :
۱- view-invariant : به نظر اون چیزایی رو میگه که توی زوایای دید مختلف بدون تغییر میمونن. مثلا view-invariant features ویژگی هاییه که با تغییر زاویه دید باز هم قابل بدست اومدن هستن
۲- BoW : به نظر اون فضایی از تصویر هست که اکشن رو در بر گرفته و استخراج ویژگی ها و بررسی اکشن براساس اون چارچوب انجام میشه
ولی فکر میکنم اشتباه برداشت کردم. فرصت زیادی برای سرچ و خوندن ندارم و از سه تا مقاله باید این هفته گزارش تهیه کنم. برای سرچ هر کدوم از اصطلاحات -که ماشالله خدا کمتر نکنه کم نیستن- وقت آنچنانی نمیشه گذاشت
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه کسی چیزی میدونست ممنون میشم پیام خصوصی بده
تشکرمندم