(۱۹ آبان ۱۳۹۴ ۱۲:۳۴ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: بچه ها به یه مصاحبه کاری یه شرکت نرم افزاری معتبر شهرمون دعوت شدم تو رو خدا برام دعا کنید قبول بشم خودم امیدی ندارمکلا نا امیدشدم از زندگی کردن... چند روز پیش رفتم فرم پرکردم بازم امیدی نداشتم و امروز زنگ زدن و موندم که خدایا باورم نمیشه که من به مصاحبه دعوت شدم چون اصلا فکرشم نمیکردم حتی یک ثانیه....برام دعا کنید قبول بشم...
میگن خدا یک درو میبنده دره دیگه رو برات باز میکنه...ینی واقعیت داره....؟!!
اولین مصاحبه کاریمه نمیدونم چی بگم چطور صحبت کنم وقتی ازم سوال میپرسن استرس دارممممم فوت وفن رو بهم یادبدین اگه کسی بلده...
دوستان من یه مدت درخواست مسدود کردن داده بودم الان یه موقغیت کاری برام پیش اومده بود فقط اومدم از شما صحت حرفای این مدیر را بپرسم
میگه برنامه نویسای حرفهای تهران ماهی ۱۷۰۰ میگرن؟درسته ؟ فقط جواب همینو بهم بگید ممنون بشم
واقعا اینقدر که همه میگن تهران حقوق ها آنچنانی هست و کار ها خوبه ؟ بعد ۱۷۰۰؟
یا ما از وضعیت تهران بی خبریم یا اینکه اون مدیر از پشت کوه اومده
میگه یه برنامه نویس حرفه ای mvcکار با ۴-۵ سال تجربه ماهیانه حقوق می گیره! نه پروژه آی
بعد هم طراح قالب هم شرایط را اینطوری میگه : مسلط به css,javascript,jquey,Ajaxوbootstrap,چندتا مهارت دیگه که من اسمش را نشنیدم
ساعات کار ۸:۱۵ تا ۲با حقوق ۳۰۰-۴۰۰//////
خب منم میگم یه نفر با این همه تخصص نمیاد حقوق یه منشی را بگیره
مدیره میگه اگه کسی اینقدر تخصص داره بره تو ادات دولتی کار کنه!!!!!!!۱ آخه آدم بیسواد ادارات دولتی طراح قالب که برنامه نویسیهم بلد نیست به چ دردشون میخوره
حالا این مدیر ۲۲سال کار حرفه ای برنامه نویسی می کنه و تسلط به چند زبان برنامه نویسی داره انتظار داره من که دوسال کار کردم اندازه ۱۰ سال که اون سی شارپ و ... کار کرده کار کنم
.
.
.
آخیش راحت شدم