ذهنم شلوغه.. کارام پیش نمیرن و بی حوصله شدم.. روزهام بی برکتن ..برنامه ریزی روزانه تعطیل شده..هفتگی هم همین طور.. همین جور روزها میرن ..نمیدونم چیکارکنم.. چندین روزه!
(۱۰ مرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۰۹ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: (10 مرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۰۲ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: ذهنم شلوغه.. کارام پیش نمیرن و بی حوصله شدم.. روزهام بی برکتن ..برنامه ریزی روزانه تعطیل شده..هفتگی هم همین طور.. همین جور روزها میرن ..نمیدونم چیکارکنم.. چندین روزه!
بیا بزنمت تا همه چی درست شه
منم تو همین شرایطم خواستی شما هم من رو بزن
پ.ن: امروز خیلی برام دلگیر شده خیلی دوست داشتم میرفتم مسافرت... دیگه ذهنم نمیکشه، خسته شدم، روزهای پر استرس و انتظار
اونوقت یه بزن بزنی میشه که نگو
گیس و گیس کشی : ))
بابا من ده روز پیش از مسافرت اومدم ولی حالِ خوبش فقط چند روزه..وقتی همه ی اون مسائلی که باهاشون درگیری هستن و خودتم همون آدم سابقی دیگه چیزی تغییر نمیکنه!بدبختی اینه که میدونم چمه! تو ذهنم اشغال جمع شده و باید بازیافت بشه ..
.حسِ آدمی رو دارم که یه عمر دویده تا برسه ولی انگار از اولش معلوم بوده رسیدنی در کار نیست.. ظرفِ صبرم پر شده.. انگاری بی انگیزه م .خستگیِ روحی رو چجوری میشه درمان کرد؟ زخمِ روحی رو چطور؟
تبسمِ ساینا که روحیه میدادی همه عمر .. دیدی که چگونه خستگی روحی تو را از پای در آورد..