(۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۳۰ ق.ظ)Faridfo نوشته شده توسط: متاسفانه بعضیها شجاعت ندارند که حرفاشون را در یک تاپیک جدا بزنن. گمان میکنن در بین پستهای یه موضوع میشه هر چی شر و ور به دهانشون میاد یا تو ذهن معیوبشان میچرخه بزنن و بعد موقعیکه ازشون دعوت میشه بیان یه مناظره منطقی کنیم درس دارند و سمینار. خودشون فک میکنن زبان سرخ دارند و لی خب بقیه تصورشون اینه که دل موش دارند.
هر حرف منطقی و جوابی را تهدید می انگارند . نمیدونم چرا تصور میکنن خیلی روشنفکرند در حالیکه موضوعاتی که مطرح میکنن بیش از ده سال قبل هم مطرح شده و جواب داده شده. حس روشنفکری و با سواد بودن زیادی همیشه خطرناکه.
ضمنا"اشاره به شخص خاصی هم نباشه.
عزیز، وقتی من هنوز حرفم رو نزده شما من رو متهم به ضدشیعه بودن و الحاد میکنی و عین بچهها زود اسم پلیس فتا! رو به وسط میکشی چرا باید با شما دهن به دهن بشم، اون هم وقتی که حرفهای طرف مقابل رو هر جوری که دلت میخواد تفسیر میکنی و بدون اینکه طرف مقابل رو بشناسی فکر میکنی فقط خودت مسلمون هستی. اگر فکر میکنید که من عصبی میشم و حرفی میزنم که آتو دست شما بیفته شدید در اشتباهید. من اون روز در بحثی که شروع کنندهاش هم نبودم گفتم برهان نظم به تنهایی نمیتونه دلیلی بر وجود خدا یا حداقل وحدانیتش باشه و الان هم بر این اعتقاد هستم (و در این باره هم نیازی به توضیح به احدی نمیبینم همانطور که هیچوقت یقهی کسی رو نگرفتم که چرا شیعه، سنی، مسیحی یا کافر هستی)، ولی قضاوت زود و ذهنِ متعصب شما نمیتونه حلاجی کنه که بین این جمله و عدم وجود و یا یگانگی خدا چقدر تفاوت هست و امروز هم این خصیصه یعنی قضاوت و تعصبتون رو اثبات کردید و بیشتر خوشحالم که اون روز به بحث با شما ادامه ندادم. به زبان ساده شما روی بنده "پیله" کردید و الا هیچ وقت به خودتون اجازه نمیدادید به کسی که دو پُست بیشتر ازش نخوندید بگید مغرضانه نظر میدید. من به راحتی میتونم ثابت کنم که هر چقدر کافر باشم هم حداقل از شما یکی که به اسم اسلام عین آب خوردن اتهام میزنی مسلمانتر هستم ولی هیچوقت نیازی ندیدم خودم رو به کسی ثابت کنم مخصوصاً افرادی که شخصیتِ شما رو دارند. شما اونقدری تحلیلتون ضعیف هست که حتی درک نمیکنید یک نفر اگر کافر هم باشه هیچوقت در یک کشور اسلامی و در یک محیط عمومی جرأت نمیکنه بیاد عقیدهی خودش رو مطرح کنه اونم وقتی که اسم و تقریباً همهی مشخصاتش معلوم هست.
نخیر، من سعی میکنم فقط نقش خودم رو بازی کنم، به ویژه بین کسانی که معلوم نیست دو ماه دیگه چند نفرمون توو این سایت هستیم، حالا شما میتونی فکر کنی روشنفکر بازی در میارم یا مغرض هستم، مسألهی خودتون هست. یک ثانیه فکر نمیکنید به جای اینکه من مغرض باشم، شاید شما احیاناً عجول هستید و یا درگیری ذهنی دارید که وقتی یک نفر سهواً یا عمداً یک حدیث ناقص به همراه یک حدیث جعلی میذاره و من میام کاملش رو میذارم، کسی که این اشتباه رو انجام داده بَری از گناه میشه ولی من صرفاً چون به نظریهی تکامل اعتقاد دارم پس اگر بیام کامل یک حدیث رو بذارم، نه تنها مسلمان نیستم بلکه ضد شیعه و مغرض هم هستم! پس احتمالاً از نظر شما کسانی مثل علی شریعتی کافر بالفطره هستند چون هم خلقت در قرآن رو نمادین میدونند (و من هم علیالحساب بر این اعتقاد هستم) و هم کمابیش به تکامل اعتقاد دارند، امیدوارم نرید یقهی فرزندان ایشون رو بگیرید.
روی این جمله هم زوم کنید: من هیچ موضوعی رو مطرح نکردم، عقیدهی خودم رو در یک جمله در مورد تکامل گفتم و فعلاً هم بر این عقیده هستم، هر چقدر دوست داشتید هم میتونید سر و صدا کنید چون دیگه جوابی نمیدم و این چند خط رو هم نوشتم چون احتمال دادم به خاطر حرفهای بیپایه و اساس شما کسی برداشت خاصی کنه.
ضمناً بله من چند سال هست برای تک تک دقایقم برنامهریزی دارم، از حضور در مانشت گرفته تا انجام سمینار و در این برنامهریزی به کسانی مثل شما یک ثانیه هم اختصاص ندادم ولی امروز حدود یک ساعت از برنامهم من رو عقب انداختید. اینکه من روزی سه یا سی تا پست در اینجا بذارم هیچوقت از بیست دقیقه تجاوز نمیکنه ولی شما انگار بیکارتر هستید چون حداقل هر وقت بنده هستم، شما هم حضور دارید.
اگر ذهن من معیوب هست و شر و ور میگم، قبول، شما بفرمایید با ذهن سالمتون چه گلی به سر مملکت زدید که منِ مغرض نتونستم؟
(۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۳۰ ق.ظ)Faridfo نوشته شده توسط: آدم اینها را می بینه یاد خیابان یکطرفه میافته. فقط دوست دارند حرف بزنن ولی اگه کسی حرفاشون را جواب داد بزنن تو وادی اینکه تهدید شده اند و با چماق الآن دنبالشون میکنن. خب اینهم یه جور فرافکنی است . بعضی بهش میگن تست محیطی . یعنی طرف میاد یه چیزی میگه اگه کسی جواب نداد ادامه میده. اگه کسی جواب داد میرنه به جاده خاکی. یه راهش هم مظلوم نمایی و ادعای روشنفکری است.
اینجور افراد سخنران خوبی هستن. البته حرفهای سخنرانی هم مال خودشون نیست . گاهیسخنرانیهاشون بحث دهها سال قبل بوده
اینکه یک پُست رو عرض بیست دقیقه ۱۰ بار کم و زیاد میکنید نشون میده ذهنتون آشفته شده و صرفاً میخواید یه چیزی بگید که بدون پاسخ نمونده باشید. شما با اسم فیلــتر شدن سایت و گزارش به پلیس فتا از پنجره وارد میشید بعد انگ مظلومنمایی رو به من میزنید!!
در مورد این حرفتون هم برید ببینید چند تا پست بوده که میشده بحث رو بقول شما به جاهای مغرضانه کشید ولی من دخالت نکردم. اگر از حرفتون مطمئن هستید کافی بود ۱۰ دقیقه جلوی نفس خودتون رو بگیرید و ببینید من اون تاپیک ادامه میدادم یا نه. البته بعد از اون پست فکر کنم حداقل ۵ پست دیگه هم گذاشته شد و من اگر نیتی داشتم صرفاً نمینشستم از دور نگاه کنم.
تیریپ شما توو عالم سیاست خیلی دیده شده که انگ عامل دشمن و چیزای دیگه که مطمئناً خودتون بهتر از من بهش واقفید و خبره هستید به کسی که باهاش زاویه داشته باشند میزنند تا دو قرون بیشتر به خودشون برسه اما اینکه کسی رو به ضدیت با دین محکوم کنند درک نمیکنم چه سودی به حال شما داره.
اعتراف میکنم با خیلیها که از نظر سیاسی و فرهنگی ۱۸۰ درجه اختلاف داشتیم بدون مشکل بحث کردیم ولی طرز برخورد و نوع صحبتهای شما من رو قویاً یاد اون مناظرهی معروف انداخت.