(۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ق.ظ)soolmaz نوشته شده توسط: من نمیدونم مریم زمان چرا به اردلان جواب مثبت داد! این اردلان که حداقل معیارها رو هم نداره.
اونوقت برای یک فرد مذهبی مثل مریم، اردلان که من ندیدم تو فیلم حتی نماز بخونه، درآمدش هم که از راه حرامه.
اونوقت یه زن چهل ساله چطور میتونه فقط بخاطر علاقه باهاش ازدواج کنه؟ اصلا این آدم چه خصوصیت مثبتی برای یه فردی مثل مریم میتونه داشته باشه که بخواد بهش علاقه مند بشه؟
اونوقت به جوونا میگن عاقلانه انتخاب کنید.
هنوز رها و فرزاد عاقل ترن که حداقل یکی مثل خودشون رو انتخاب کردن
نه دیگه: نکته پنهان فیلم اینه که احتمالا اردل جان آخر فیلم هم نمازخون میشه هم روزه میگیره با مریم جون. دقت کنی عقدشون شعبان بود آخه... ایشالا میخوان باهم روزه بگیرن
اردلان سربه راه میشه و اینه معجزه عشقققققققققققققققق
فیلمه ساختن آخههههههه؟!
زن ۴۰ ساله و عشق و عاشقی؟ اونم کسی که ۲۰ سال پیش بی دلیل رهاش کرد؟
۲ تا ناز نکرد مریم جون! با کله رفت بله رو گفت
احترام شوهرشو نگه نداشت حداقل.
یه بار از اردلان نپرسید این پولت از چه راهی بدست اومده! نمازت به جاست؟ روزت به جاست؟ نونت حلاله؟
یه بار ازش نپرسید چرا رفتی که الان برگردی و بگی تو دلم ول ل ل ولست واسه خواستنت!!! خب ۲۰ سال پیش میموندی مرد مومن! کسی مگه بهت گفت برو!
خب شد پس شوهر مریم زمان مرد که مریم خانوم بتونه به عشقولش برسه! وگرنه لابد بعد ۲۰ سال بعد دیدن اردل جان تو مدرسه خیانت میکرد دیگه....
بعد این اردلان میخواد دختر تربیت کنه که آدم باشه؟ رها باید بره قاچاق چی شه با این باباش که جلو دخترش میگه تو دلم ول ولس واست مریم ! معتاد کمه...
عشق و عاشقی فقط واسه بزرگترا خوبه؟؟ واسه جوونا بده چون عاقل نیستن الان؟
فیلمه!!!!!!!۱