(۰۷ آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: (07 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ ب.ظ)Somayeh_Y نوشته شده توسط: کلا یادت بشه.
عه ! یادش بخیر
البته ببخشید خانم سمیه که من در ادامه صحبت مفید شما این ارسال رو میذارم اما یاد یه خاطره از این کلمه "یاد شدن و یاد داشتن" افتادم
ترم ۱ که بودم و هنوز با کلمات خاص مشهد آشنا نبودم ، یه بار یه سوالی از یکی از همکلاسیهام پرسیدم که جزو مباحثی بود که قبلا خونده بودیم و انتظار میرفت بلد باشه . این دوست عزیز گفت "یاد ندارم" من که عجله هم داشتم گفتم یه ذره فکر کن فلان بخش ، فکر کن یادت میاد.
گفت : "بابا من یاد ندارم ! "
حالا هی از او اصرار که "یاد نداره" و هی از من اصرار و آشنایی دادن که "فکر کن یادت میاد"
بعد کلی کلنجار فهمیدم کلمه "یاد ندارم" در گویش مشهدی یعنی "بلد نیستم" و من فکر میکردم یعنی "در یاد ندارم = فراموش کرده ام"
آقا من یه چیز دیگه هم بگم
مشهدیا بعضیاشون به نون خامه ای میگن نارنجک!!
بعد دختر داییم (مامانش مشهدیه) تعریف میکرد مامانش (تو تهران) رفته شیرینی فروشی گفته آقا نارنجک دارین؟
شیرینی فروشه هم با کلی تعجب گفته نارنجک؟؟!!!! اینجا؟؟؟ تو شیرینی فروشی؟؟؟ :| O_o
انقد خندیدم وقتی اینو گفت
من نمیدونم این کلماتو کی وارد زبون ما کرده!!
من اعتراض دارم!!!
------------------------------
دیگه از درس خسته شدم. خستـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه.
دلم میخواد زودتر یه روزی بیاد که صبحا تا هر وقت دوست دارم بخوابم.
شبا با آرامش بخوابم نه اینکه تو خوابم مسئله حل کنم.
آهنگ گوش بدم بدون اینکه نگران باشم ذهنم خسته میشه.
وقتی آهنگ گوش میدم به هرچی و هر کی که دلم میخواد فکر کنم نه اینکه مدام بگم الان میرم فلان درس رو میخونم. شب تستای فلان درس رو میزنم....
از اتاقم خسته شدم...