(۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۱۵ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: دنیا و زمونه عوض شده، نه مردا مردن نه زنا دیگه زن!
من پدرم یه زمانی از صبح تا ۴ بعد از ظهر توی یه شرکت کار میکرد و ۴ تا ۱۲ یه جا دیگه، التبه این مال دوران جوونیش هست، مامانم هم با یه شرایط خیلی سخت عجیبی سر کرده که نگو! حالا چی؟
قبل از هر چیز خدمت شما عرض کنم که من اون پستی که نقل قول کردید رو یه جا دیگه گذاشته بودم نه اینجا و از همه مهم تر تو انجمن دختران مانشت گذاشته بودم
الان دیگه نه مردا مردن نه زنا زن یعنی چی؟؟!!
اگه منظورتون از مردونگی دوشیفت کار کردنه که مثال بارزش شرکت های خودرو سازی هست که هزاران نفر دارن دو شیفتم نه سه شیفت کار میکنن و مثال هم نمیزنم از دوست و اشنا چون خودتون نمیخواهید و همینطور در مورد خانم ها که یه چشمه از فداکاریشون رو دوستم خوبم خانم salam5 تو همون تاپیک مذکور بیان کردن و مثل این خانم بازم صدها نفرو میتونم مثال بزنم .
کلا معتقدم اگه شخصی نخواد چیزی رو قبول کنه خود خدا هم بیاد و توضیح بده بازم اون شخص قبول نمیکنه.
پ.ن : به خواهر زادم میگم بزرگ شدی میخوای چی کاره شی میگه میخوام عروس شم
میگم به گوشیم دست بزنی دیگه واست عروسک نمیگیرم ، میگه من خودم عروسکم
میگم اگه بری اتاقم دیگه دوست ندارم ، میگه خوب نداشته باش مامان بابام دوسم دارن
صبح بهش گفتم من دیگه دوست ندارم شب داشت بستنی میخورد میگم بستنیتو به منم میدی میگه من فقط بستنیمو به کسی میدم که دوسم داره
یه بچه ی چهار ساله منو به زانو در اورد
پ.ن ۲ : امیدوارم تمام کنکوری های امسال به نتیجه ی زحماتشون برسن از جمله دوست عزیزم پونه انشاالله همین امسال میره پیش خواهرش شریف