(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۲۱ ق.ظ)Aurora نوشته شده توسط: چی میشه مگه خوندش؟
به هم میریزی
خیلی به هم میریزی.
از روی تجربه این رو میگم.
چند سال پیش که کرم کتاب بودم، طی یک ماجراهایی کشیده شدم سمت یوستین گردر و کامو و کافکا و از ایرانی ها هم هدایت و چند تا نویسنده دیگه و کتاب های دیگه .. هر کتابی از این ها میخوندم مشتاق میشدم کتاب های دیگه این نویسنده ها رو بخونم و خوندم. مشکلاتی هم داشتم اون سال که با خوندن این کتاب ها کاملا آشفته شدم. همه چی برام خیلی بی معنی شد و واقعا یه بحران وحشتناک روحی رو گذروندم که علتش رو هم خودم نمیدونستم چیه. برای اینکه دوباره خودمو پیدا کنم یک سال تمام وقت گذاشتم و کتاب های مثبت اندیشی و روانشناختی و غیره خوندم که ذهنم از اون فضا دور بشه و تونستم بالاخره افکارمو خودم کنترل کنم !! و مثل روزهای قبل از خوندن اون کتاب ها بشم.
با این دو دوست عزیز موافقم که:
۱/
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۰۵ ق.ظ)samanbeigmiri نوشته شده توسط: هرگز نخونید این چیزا رو.مگر اینکه از خود فلسفه واردش بشید و به منطق سرازیر بشید.
۲/
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۲۳ ق.ظ)x86 نوشته شده توسط: خواندن اینگونه کتاب ها در چنین شرایطی اصلا و ابدا توصیه نمیشه، آشفتگی رو از بین نمیرند که هیچ، چند برابرش هم می کنند.
من هم میگم تا وقتی که کسی حس نکنه که از نظر روحی روانی کاملا به ثبات و آرامش رسیده و همینطور اطلاعات کمی از فلسفه کسب کرده نباید سمت اینجور کتاب ها بره.
پ.ن: همین چند وقت پیش یک دانش آموز دختر بعد از خوندن کتاب دنیای سوفی خودکشی کرد و پدرش از معلم اون مدرسه شکایت کرده بود که چرا این کتاب رو معرفی کرده به بچه ها. توی اون سایت خبری کامنت ها رو میخوندم مردم ربط داده بودند به چیزهای دیگه و میگفتند بی معنیه که علتش کتاب باشه. درحالیکه اینجور کتاب ها یک آدم بزرگ و بالغ رو درگیر و آشفته میکنه چه برسه به یک دختر بچه شونزده ساله. به خصوص یادداشت های اون دختر حاشیه کتاب-که اگر اون عکس تزئینی نبود و واقعی بود- کاملا نشون میداد درگیر مسائل فلسفی شده بود که جوابی براشون نمیتونست پیدا کنه.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
این یکی از سایت هاست که خبر رو منتشر کردند. سایت های خبری دیگه رو ببینید نظرات مختلف مردم هم هست.